Amsterdam Plaza
Meubels

Zelf uw betontafel samenstellen?

Uw betontafel zelf samenstellen?

Bij het kopen van een betontafel is het belangrijk dat uw eettafel geheel naar wens samen wordt gesteld zodat u hier jaren plezier van zult hebben. U kunt bij Beton-tafels.com geheel naar wens uw eigen betontafel samenstellen. U kiest de volgende opties:

  • De afmeting, zowel de lengte als de breedte
  • Kies een onderstel naar keuze
  • Kies de kleur van het onderstel.
  • Het soort blad, recht, ovaal, vierkant, of rond
  • De dikte van het blad 4 of 6 cm.
  • De kleur van het blad

Een stalen tafelpoot in combinatie met een betonnen tafel Er wordt gewerkt met de stalen onderstellen van Nordstahl. Zo heeft u talloze opties aan stalen tafelpoten welke perfect gecombineerd kunnen worden met uw betonnen tafelblad. De stalen tafelpoten worden geleverd met een poedercoating in de kleuren zwart en wit.

De afwerking van de betontafels

De betonnen meubelen worden standaard afgeleverd met een 2 componenten coating. Deze coating zorgt ervoor dat er een laagje op de tafel komt welke het beton afsluit. Door deze coating is de betontafel goed beschermd tegen vlekken en kringen.

De verschillende kleuren van de betontafels Wij bieden 3 verschillende kleuren betonnen tafels aan. U kunt bij ons kiezen voor:

1)   Light grey

2)   Charcoal

3)   Zwart

Kiest u voor een light grey betonnen tafel? Deze kleur komt het dichtst in de buurt bij “echt ruw beton”. De kleur charcoal is een iets warmere kleur grijs en is heel mooi te combineren bij een lichte kleur hout. Kiest u voor een gewaagde kleur? Schaf dan een zwarte betontafel aan. Met een zwarte tafel maakt u een prachtig statement in uw kamer.

Rond, vierkant, ovaal, of recht? U kunt kiezen voor een ronde tafel, een vierkante tafel, een ovale tafel of een rechte tafel. Zo is er voor ieder interieur iets dat passend is. Van alle vormen bieden wij verschillende afmetingen aan.

Wanneer u kiest voor een betonblad in 4cm dikte dan is de tafel massief en kan elk onderstel hieronder geplaatst worden. Wanneer u kiest voor een betonblad in 6cm dan wordt de tafel opgedikt en zijn enkel stalen tafelpoten voor de kopse kant mogelijk. De hoogte van de betontafel is ongeveer 77cm.    

 

https://www.beton-tafels.com/eettafels/betonlook-eettafels/