Amsterdam Plaza
Meubels

Vind de leukste kringloop in Amsterdam en omgeving!

Vintage spullen of spullen die tweedehands zijn worden meestal bij kringloopwinkels gebracht en worden daar soms zelfs weer opgeknapt en weer doorverkocht. In een kringloop kun je veel verschillende spullen vinden, zoals bijvoorbeeld meubels, boeken, kleren, schoenen. Het kan van alles zijn en sommige winkels worden er zelfs een beetje rommelig door. Zelf vind ik dit altijd juist leuk aan een kringloop. Je kunt veel kringloopwinkels in Amsterdam vinden. Ben je opzoek naar een paar leuke kringloopwinkels omdat je erg van tweedehands spullen houd? Hieronder vertel ik over een aantal kringloopwinkels in Amsterdam en waar je deze precies kunt vinden. 

Kringloop in Amsterdam 

  • RataPlan is een kringloopwinkel in Amsterdam en heeft daarnaast nog 23 andere vestigingen in Nederland. In Amsterdam heeft de kringloop 3 winkels, waarvan er eentje op de Willem Roelofsstraat 2.  In deze winkels kun je vooral veel authentieke meubels vinden en elke dag worden er weer nieuwe geleverd.

  • Kringloop Centrum Zuidoost is een klein kringloopwinkeltje die gevestigd is aan de Schepenbergweg 6. Ze hebben een leuk veelzijdig assortiment en krijgen ook elke dag weer nieuwe spulletjes binnen. Je kunt er veel meubels vinden maar ook leuke tierelantijntjes om je huis op te vrolijken. 

  • De kringloopwinkel bevindt zich in het winkelcentrum boven ‘t Y en heeft veel te bieden, ze verkopen fietsen, wasmachines, boeken, oude platen noem het maar op! 

  • Kringloop Kerkstraat is een super klein schattig kringloopwinkeltje die gevestigd zit op de Kerkstraat 354. Doordat het zo een kleine winkel is, hebben ze geen ruimte voor grote meubels en verkopen zij vooral bestek, servies, borden, boeken en andere leuke tafel accessoires. 

Zoals je ziet zijn er genoeg kringloopwinkels in Amsterdam en bezoek er gerust eentje! Je kunt er nog een aantal vinden op de website van Huis Inrichten. Je kunt er nog veel meer leuke blogs op vinden over vanalles en nogwat!