Amsterdam Plaza
Image default
Meubels

Rustiek eikenhouten industriële meubels

Industriële meubels vervaardigd uit rustiek eikenhout 

Industrieel, dit woord is niet meer weg te denken als we het hebben over woninginrichting. Prachtige rustieke eiken meubels, gecombineerd met stoer staal. Bijna elke woning heeft tegenwoordig wel industriële accenten in huis. Wat dacht je bijvoorbeeld van een boomstamtafel met een zwart stalen onderstel, gecombineerd met zwarte stalen deuren, dit is toch de perfecte combinatie? 

Stoer, stoerder, stoerst. Grof massief eiken in combinatie met staal

Een zware boomstamtafel met veel knoesten en een grove boomrand, een zwarte stalen tafelpoot met daar tegenover een grote, cognac lederen bankstel. Dit is toch wel hét plaatje van tegenwoordig wanneer jij kiest voor een Industriële inrichting. Maar hoe vindt jij nou de balans tussen groot, stoer en toch knus?   Door de lichte kleur van eikenhout te combineren met het rauwe van het staal, blijft de balans tussen stoer en knus goed behouden. Laat jij jouw boomstamtafel bijvoorbeeld behandelen met een Skylt lak? Deze lak zorgt voor een matte, transparante finish waardoor de originele kleur van het lichte hout behouden blijft.  

Kies jij voor een wit stalen onderstel in combinatie met een boomstamtafel? Dit zal zorgen voor een iets verfijnder geheel wat bijvoorbeeld heel mooi te combineren is met een landelijk interieur. Bij Boomstam-tafels.com is er voor ieder wat wils!

Welke maat boomstamtafel past het best bij jouw inrichting

Je kent het wel, het perfecte plaatje uit een woonboekje. Jij hebt dit gezien en dit is waar jij voor gaat. Na wat passen en meten kom je erachter dat een tafel in een standaard afmeting eigenlijk helemaal niet zo geschikt is voor de ruimte waarin je hem kwijt wilt, hoe los je dit op?

Doordat Boomstam-tafels een eigen productiebedrijf in Aalsmeer heeft is maatwerk mogelijk. Elke centimeter kan geproduceerd worden. Past in jouw ruimte bijvoorbeeld een rond blad van 135 cm beter dan een van 150 cm, dit is geen enkel probleem. Zonder meerprijs op de standaard m2 prijs koop je bij Boomstam-tafels.com de tafel van je dromen, helemaal op maat gemaakt in combinatie met een stalen tafelpoot van Nordstahl.

De verschillende afwerkingen

Boomstamtafels zijn er in vele verschillende afmetingen en afwerkingen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een tafelblad met een rechte rand of een boomstam afwerking. Daarnaast is het ook mogelijk om te kiezen voor een facet omlaag of omhoog en je kunt het eiken blad laten borstelen.

https://www.boomstam-tafels.com/tafels/boomstamtafel/