Amsterdam Plaza
Image default
Meubels

Stalen tafelpoten maken jouw interieur

Industriele-tafels zorgt ervoor dat jouw tafel weer hip is met stalen tafelpoten

Tegenwoordig is staal niet meer weg te denken uit onze interieurs. Zo kun je met bijvoorbeeld het geërfde eikenhouten blad van jouw oma weer een prachtig nieuw meubelstuk creëren door de oude tafelpoten eronderuit te halen en stalen tafelpoten daarvoor in de plaats te bevestigen.

Vaak is er bij een vintage meubel een heel ander gevoel dan bij een strak modern meubel wat net uit de winkel komt. Hoe leuk is het dat jij door middel van een kleine upgrade jouw oude tafel weer hip kan maken. Stalen tafelpoten zijn dé oplossing voor ieder die nog een mooi blad heeft en het zonde om deze weg te doen.

Stalen tafelpoten, kastframes en plankdragers

Niet alleen voor stalen tafelpoten kun je bij www.industriele-tafels.com terecht, ook hebben zij een groot assortiment stalen kasten, bankpootjes, wandbeugels, loungeframes en hairpin poten.

Voor elk stukje “oud” hout kun je hier een oplossing vinden om jouw meubel te upgraden.

Combineer jij jouw eettafel met een hippe eetkamerbank? Met de stalen bankpoot leuning kun jij een prachtige eetbank creëren, welke ook nog eens een heerlijke zit heeft door de hoek waarin het frame is gelast.

Industrieel staal met de perfecte afwerking

Een industrieel interieur houdt in dat er ruwe materialen terug komen in jouw woning. Echter wil Industrieel niet zeggen dat materialen niet afgewerkt hoeven te zijn. Alle stalen tafelpoten worden bij industriele-tafels afgewerkt met een mooie matte poedercoating. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een transparante poedercoating, een zwarte poedercoating of een witte poedercoating. Naast de stalen tafelpoten voor inpandig gebruik zijn er ook verschillende verzinkte onderstellen, speciaal voor buitengebruik.

Bezorging en bevestiging van de stalen tafelpoten

De industriële stalen onderstellen worden naar u verzonden door DHL in kartonnen dozen. De tafelpoten zijn demontabel waardoor deze gemakkelijk vervoerd kunnen worden.

Het bevestigen van de tafelpoten kan iedereen. Op elk stalen onderstel zit een bevestigingsplaat met zowel sleuf- als ronde gaten. Voor een tafelblad uit een stuk raden wij aan om houtdraadbouten of tellerkopschroeven te gebruiken. Gebruikt u losse planken zoals bijvoorbeeld steigerhout? Gebruik dan de kleine ronde bevestigingsgaten voor parkers.

https://www.industriele-tafels.com/tafelpoten/