Amsterdam Plaza
Image default
Bedrijven

Richmond Interiors stoelen bij Skogen.nl

Een nieuw interieur

Ben je toe aan een nieuw interieur of kan deze wel een opfrisser gebruiken? Dan ben je bij Skogen.nl aan het juiste adres. Wij verkopen verschillende, bekende interieurmerken. Van kasten en banken tot eetkamermeubels en fauteuils. We hebben voor ieder wat wils en keuze uit ruim 4.000 producten. Kom maar door met het nieuwe interieur!

De zekerheden bij Skogen.nl

Skogen.nl heeft een aantal zekerheden:

  • Wij bezorgen en installeren meteen de meubelen. Alle verpakkingen nemen wij weer mee naar de winkel. Je kunt dus direct genieten van je nieuwe interieur.
  • Als je in Nederland of België woont, leveren wij gegarandeerd binnen een week. Je hoeft dus niet lang op je nieuwe meubelen te wachten.
  • Betalen gaat bij ons eenvoudig en veilig. Er kan betaald worden met IDEAl, PayPal en achteraf betalen is natuurlijk ook mogelijk. Waar jij je goed bij voelt!
  • Je aankopen zijn altijd verzekerd. Je hoeft je dus geen zorgen te maken bij eventuele mankementen. Deze worden allemaal vergoed.

Bestel dus vooral bij Skogen.nl je nieuwe interieur! Wij zijn dagelijks te bereiken via de telefoon, de mail en de chat (tot 21.00 uur).

Richmond Interiors

Eén van de merken die verkocht worden bij Skogen.nl is Richmond Interiors. Anders dan de naam doet vermoeden is dit een oer-Hollands merk, met de oorsprong in de antiekhandel. Zo’n 45 jaar geleden begon Richmond Interiors onder de naam De Spieghel met een groothandel in antiek, met vestigingen in Purmerend, Bergen en Bussum. Tegenwoordig ontwerpt dit bedrijf ook zelf meubels en is het aantal vestigingen flink uitgebreid.

Skogen.nl verkoopt diverse soorten Richmond stoelen, van comfortabele fauteuils tot eetkamerstoelen. Ook worden er tafels van Richmond en diverse accessoires verkocht. De meubels van Richmond zijn degelijk en echte designklassiekers. Je bent een echte trendsetter als je deze meubelen in huis hebt.