Amsterdam Plaza
Image default
Bedrijven

Een trouwauto huren

Als je gaat trouwen dan is dit natuurlijk een van de mooiste dagen van je leven. Je stapt in het huwelijksbootje met je geliefde en je gaat er samen voor om met elkaar oud te worden. Om deze dag dan extra speciaal te maken, is het vervoer natuurlijk ook erg belangrijk. In plaats van eigen vervoer, kun je er ook voor kiezen om een trouwauto te huren. Het speciale hieraan is dat je zelf kan kiezen wat voor auto je huurt die bij jullie past en daarnaast zijn er altijd aanbiedingen waar je gebruik van kan maken.

Verschillende auto’s

Een trouwauto is niet altijd een grote auto waaraan blikjes met ‘just married’ wordt gehangen. Dat is verleden tijd. Want nu heb je de keuze uit verschillende soorten auto’s waaruit je kunt kiezen. Natuurlijk behoort de oldtimer tot een van de keuzes, maar dat is niet langer meer de enige keuze. Zo kun je nu ook kiezen voor moderne auto’s of zelfs een limousine als je wat meer stijl wilt. Wat dacht je van een stoere cabrio voor op de warmere dagen. Wil je misschien wat meer sportief of misschien wel een supercar? Ook uit deze auto’s kan je kiezen. Je kiest een van de auto’s uit die je wilt gebruiken op je speciale dag. De auto is voorzien van een chauffeur zodat jullie zonder moeite lekker op de achterbank kunnen genieten.

Als je toch liever zelf wilt rijden dan behoort dat ook tot de mogelijkheden. Je maakt een duidelijke afspraak wanneer je wilt dat de auto klaarstaat en je vult de gegevens goed in. Zo heb je gelijk een beeld wat de kosten zullen zijn en heb je een afspraakbevestiging zodat beide partijen weten waar ze aan toe zijn. Je betaal vaak per dagdeel, dus is het belangrijk dat je de gegevens volledig invult zodat je niet voor verrassingen komt te staan.