Amsterdam Plaza
Bedrijven

Kinderdekbedovertrekken van SNURK

Ben je op zoek naar een dekbedovertrek voor kinderen? SNURK Amsterdam heeft beddengoed met te gekke printjes die kinderen aanspreken. Maar daarnaast zijn de dekbedden ook nog eens gemaakt van de fijnste materialen die zorgen voor heerlijk slaapcomfort. SNURK verleidt je met prints en verrast je met kwaliteit! SNURK heeft naast dekbedovertrekken van luchtig, biologisch katoen, ook kinderdekbedovertrekken van warm flanel. Wist je dat al het beddengoed van SNURK gemaakt is van 100% biologisch katoen en de dekbedden bedrukt zijn met een originele, homemade fotoprint? Alle dekbedovertrekken worden met liefde en aandacht geproduceerd in Portugal, dat slaapt wel zo lekker.

Leuke prints op kinderdekbedovertrekken

SNURK heeft de leukste dekbedovertrekken voor kinderen. Super leuk als cadeautje voor onder de kerstboom of als verjaardagscadeau. De prints van SNURK zijn voor zowel jongens als meisjes super leuk! Of jou stoere kleine nou het liefst onder een dino dekbedovertrek of op magische avonturen gaat met het unicorn dekbedovertrek. Ook voor de sportieve snurkers is er genoeg leuks. Wat dacht je van het dekbedovertrek met een voetballer, basketballer of tennisster? Met SNURK worden dromen werkelijkheid!

De hele SNURK collectie

SNURK maakt van slapen en bankhangen graag een feestje. Met beddengoed en lounge wear voor het hele gezin. De kenmerkende fotoprints van het merk worden homemade in Amsterdam. De collecties worden mens- en planeetvriendelijk geproduceerd in Portugal. Alle producten zijn gemaakt van 100% biologisch katoen, GOTS-gecertificeerd.

Bekijk de collectie op www.snurk.nl en slaap leuker!