Amsterdam Plaza
Image default
Bedrijven

Catering bedrijf in Amsterdam

Rond ´t fornuis in gespecialiseerd in diverse soorten catering in de regio Amsterdam. U kunt bij ons terecht voor Biologische catering, BBQ catering, bedrijfscatering, lunch Catering in én rond Amsterdam!

Biologische catering Amsterdam

Biologisch is beter, lekkerder en wat ons betreft de norm als het gaat om voedsel. Je hebt niet veel fantasie nodig om je voor te kunnen stellen dat een koe uit de wei gelukkiger is dan een koe in een klein hokje, en dus beter zal smaken. Niet alleen de leefomstandigheden, maar ook de voeding van dieren zul je altijd terugproeven in je eten. Natuurlijk proef je niet letterlijk gras wanneer je een biefstuk van een grasgevoerde koe eet, maar de juiste voeding voor een dier heeft weldegelijk effect op de smaak van het vlees. Bij onze biologische catering zorgen wij voor lokale en eerlijke producten.

Lunch catering Amsterdam

Voor bedrijven of de leukere particuliere lunchparty kunnen wij desgewenst de lunch komen verzorgen. Onze lunch catering in Amsterdam is geheel op maat, dus geen standaard broodjes kaas. Voor elke lunchgelegenheid gelden er andere doelgroepen en smaken, en onze lunch catering is daar volledig op afgestemd!

Catering Amsterdam Zuid

In Amsterdam Zuid valt veel te beleven. De mensen in Amsterdam Zuid zijn allemaal drukke types met veel dagelijkse bezigheden. Daarom verzorgen wij regelmatig  catering in Amsterdam Zuid voor uitgebreide verjaardagsfeesten, bruiloften en luxe BBQ-partys. Woont u in Amsterdam Noord? Geen zorgen! Uiteraard verzorgen wij ook catering in Amsterdam Noord, maar ook in Oost of West!

Unieke BBQ catering

Een gezellige BBQ catering is uitsluitend weggelegd voor de extreme genieter! Zowel in de zomer als in de winter verzorgen wij heerlijke BBQ voor u en uw vrienden of collega’s. Heerlijk in de zon genieten met vrienden, famillie of collega’s! Een lekker drankje erbij, en natuurlijk voortreffelijk eten! Wij verzorgen de BBQ catering geheel op maat! Geen mora hamburgers uit een pakje, maar biologisch kwaliteitsvlees. Gewoon helemaal vegan kan natuurlijk ook! Jij wenst het, Rond ’t Fornuis kookt het!

Shared dining

Shared dining is het helemaal tegenwoordig, en dat is ook best logisch. Shared dining is het gezamelijk delen van kleine hapjes. Eigenlijk een soort tapas maar niet persee spaans. Shared dining is vooral gezellig en bovedien hoef je niet maar 1 keuze te maken wat je op je bord krijgt. Wil jij jouw feest opleuken en de shared dining in Amsterdam laten verzorgen? Wij doen het graag voor je

 

https://rondhetfornuis.nl/