Amsterdam Plaza
Bedrijven

Huis in Amsterdam binnen 1 week verkopen?

U heeft wellicht veel gehoord van de overbiedingen in Amsterdam? Dat klopt! Veel mensen hebben de mogelijkheid om over te bieden, wat ervoor zorgt dat u veel eigen geld moet inbrengen om een huis in Amsterdam te kunnen kopen. Maar stel dat u een huis in Amsterdam heeft die u wenst te verkopen, dan kan dit voor een langdurig verkoop traject leiden. En ook heel onzeker! Waarom? Niet iedereen biedt realistisch en de koper krijgt echt alleen het getaxateerde bedrag in de vorm van een hypotheek. Let er dus op dat u serieuze kopers een bod laat uitbrengen! Anders kunt u uiteraard gebruik maken van de boeteclausule, maar dat helpt u niet om zorgeloos te kunnen verhuizen naar uw nieuwe woning.

Maar daarom zijn er vele opkopers die een huis binnen enkele dagen kunnen kopen van u. Dus stel dat u 10% boete ontvangt en uw huis voor 3% minder verkoopt, dan maakt u in het algemeen nog steeds meer winst dan dat het u kost. Dit geldt natuurlijk alleen in dit soort situaties.

Meestal in de praktijk kunt u het beste direct bij het organiseren en houden van de bezichtigingen een vrijblijvend bod ontvangen van een opkoper zoals Sons Real Estate. Het verkopen van uw huis blijft dan in hetzelfde als bij de makelaar, maar de opkopers laat u dan uw woning bezichtigen door de zakelijke kopers. En zakelijke kopers gaan echt niet zelf in uw huis wonen. Wij proberen het te verhuren of renoveren om het erna weer te verkopen. Opkopers worden grotendeels gevormd door beleggers die gespecialiseerd zijn in particuliere woning verhuur, maar ook door renovatiespecialisten en woning renovatie werkers die geen tijd hebben om alle huizen op Funda af te gaan.

Bekijk de website van Sons Real Estate voor alle mogelijkheden om uw huis te verkopen, want er zijn meerdere mogelijkheden die Sons Real Estate als optie aanbiedt!

https://sonsrealestate.nl/huis-verkopen-amsterdam/

Gerelateerde artikelen

Kinderdekbedovertrekken van SNURK

Bewindvoering nodig in Almelo?

UV-C desinfectie