Amsterdam Plaza
Image default
Bedrijven

Twinkly kerstverlichting van KerstverlichtingBuiten.com

Kerstverlichting bestaat al zo lang, dat je zou denken, dat er haast geen innovaties meer zijn op dit gebied. Maar niets is minder waar. Na de ledverlichting, die veel meer soorten kerstverlichting mogelijk maakte en elektriciteit bespaarde, is er nu een nieuwe innovatie, die de wereld van kerstverlichting gaat veranderen: Twinkly! Deze kersverlichting kun je bedienen met je smartphone of tablet. Doordat je verschillende kleuren kunt kiezen en de lampjes kunt laten knipperen en dimmen zijn de mogelijkheden eindeloos.

Hoe werkt Twinkly kerstverlichting?

De Twinkly lichtsnoeren bestaat uit kleine ledlampjes in verschillende kleuren. Er zijn RGB lichtsnoeren. Deze bestaan uit rode, groene en blauwe lampjes, waarmee je elke kleur van de regenboog kunt maken, eigenlijk op dezelfde manier als bij je TV. Op deze manier is het mogelijk om meer dan 16 miljoen kleuren te maken! Met RGBW lampjes kun je niet alleen al deze kleuren maken, maar kun je ook kiezen uit verschillende tinten wit. Er zijn ook AWW lampjes, waarmee je verschillende tinten wit licht kunt maken. Een blauwige wit tint geeft een ijzige sfeer, waardoor je een prachtig winter wonderland kunt creëren. De wit met meer geel geeft een warmere sfeer.
De Twinkly snoeren kun je vervolgens aansturen met een app op je telefoon of tablet. Deze app is beschikbaar voor Apple en Google Play. Met de app kun je instellen welke kleur je wilt en het is mogelijk om verschillende kleuren de combineren op het snoer. Ook kun je effecten instellen. Je kunt de lampjes laten knipperen, van kleur laten veranderen of dimmen. Je kunt met een app tot 10 verschillende snoeren tegelijk bedienen. Zo kun je door je hele huis, tuin of winkel alle lampjes tegelijk bedienen en op elkaar afstemmen. Het enige, wat je moet doen, is de snoeren en je telefoon of tablet met Wifi of Bluetooth met elkaar verbinden en je kunt aan de slag.
Probeer gerust alle mogelijkheden in de app uit. Je kunt er lekker mee spelen, zodat je erachter komt wat je mooi vindt of wat misschien net even te gek is. Door de enorme mogelijkheden is de enige beperking jouw fantasie.
Alle Twinkly kerstverlichting is ook geschikt om buiten te gebruiken. De snoeren en lampjes zijn bestand tegen de meeste winterse omstandigheden. Ook bij wind, regen en sneeuw kunnen ze veilig gebruikt worden. Je kun ze dus gebruiken om de buitenkant van je huis te versieren. Ook bomen en struiken in je tuin kunnen voorzien worden van een lichtsnoer. Door de verschillende snoeren aan te sturen met de app, kun je de kleuren op elkaar afstemmen of de lichtjes tegelijk of afwisselend laten knipperen of dimmen. Jouw tuin wordt zo een winterse spektakel.

Lichtshow op muziek

Het is ook mogelijk om een heuse lichtshow op muziek te bouwen met je Twinkly kerstverlichting. Hiervoor heb je de Twinkly Music Dongle nodig. Door de Dongle bij de geluidsbron te zetten vangt deze het geluid op. Met de app stel je vervolgens in, wat voor effecten je wilt gebruiken. Als je dan de muziek aan zet, wordt de verlichting aangestuurd door de muziek, hoe gaaf is dat! Een leuk begin van je kerstfeest bijvoorbeeld. Of laat de verlichting in de tuin op de muziek bewegen om je gasten voor het kerstdiner buiten al in kerstsferen te kunnen begroeten.

Welke Twinkly kerstverlichting kies je?

Voor de ultieme, verlichte tuin of woonkamer geeft Twinkly je de keuze uit verschillende soorten verlichting. Natuurlijk zijn er de standaard lichtsnoeren in verschillende lengtes, voor zo ver de Twinkly kerstverlichting standaard kan zijn natuurlijk. Deze lichtsnoeren kun je combineren met andere soorten kerstverlichting.

Vlaggenmast kerstboom

Deze netten met kerstverlichting lijken net een echte kerstboom, als je ze aan je vlaggenmast bevestigt. Met de app kun je de kerstboom in één kleur houden, maar je kunt bijvoorbeeld ook van boven naar beneden een regenboog maken. De vlaggenmast kerstbomen zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes.

Ijspegelverlichting

IJspegelverlichting bestaat uit een snoer, waar vandaan kortere snoeren met lichtjes naar beneden lopen. Als je deze aan een dakrand of balkon bevestigt, lijkt het net of er ijspegels aan hangen. Dit effect versterk je door voor een lichtblauwe, ijzige kleur te kiezen. Maar andere kleuren zijn natuurlijk ook mogelijk.

Lichtgordijn

Het Twinkly lichtgordijn is, zoals de naam al zegt, een gordijn met lampjes. Het bestaat uit een snoer, waaruit verschillende lange snoeren naar beneden lopen, zodat je een gordijn krijgt. Je kunt elk snoer een eigen kleur geven, maar ook een kleur voor het hele gordijn kiezen. Of maak een regenboog van boven naar beneden. Door gewoon uit te proberen kom je er vanzelf achter wat je het mooiste vindt.

Andere mogelijkheden voor Twinkly kerstverlichting

Zoals gezegd zijn de mogelijkheden met de Twinkly kerstverlichting eindeloos. Er is dan ook geen enkele reden om deze verlichting alleen met kerst te gebruiken. Doordat je de kleuren kunt instellen, kun je ze ook op andere momenten gebruiken. Gebruik ze als kleurrijke slinger tijdens een verjaardag. Voor een feestje kun je de Music Dongle gebruiken en de verlichting laten reageren op de muziek. Je hebt geen discolampen meer nodig om je gasten los te laten gaan op de dansvloer.
Het Twinkly lichtgordijn is bijvoorbeeld ook heel geschikt voor in een studentenkamer of in een studio. Je kunt hem dan gebruiken om het slaapgedeelte van het zitgedeelte van elkaar af te scheiden. Door de juiste kleurencombinatie te kiezen zorgt het gordijn meteen voor sfeer in de kamer.