Amsterdam Plaza
Bedrijven

Alle Partyboot routes

Welke routes vaart de partyboot?

de Routes van Event op het water

Nu we weer mogen varen en zijn wij Event op het Water natuurlijk weer van de partij. We hebben de afgelopen maanden niet stil gezeten en wij zijn druk bezig geweest om onze dienstverlening te verbeteren. We hebben de afgelopen 3 weken 70  keer mogen varen met onze partners. En dat is enorm veel. Dit hadden we nooit verwacht en we zijn enorm trots dat jullie ons hebben gevonden en besloten hebben om met ons te gaan varen. Vele blije gezichten en mooie onvergetelijke tochten hebben we meegemaakt. 

onze vertrek locaties

Omdat wij varen door heel Nederland en door heel Nederland verschillende boten tot onze beschikking hebben varen wij verschillende routes hebben die wij varen met onze passagiers. Als het nu gaat een tocht naar de Markerwadden of een tocht door de biesbos alles is mogelijk bij ons. Van Partyboot tot bbq boot.

Amsterdam In Amsterdam hebben wij verschillende opties. Gezellig knus varen met een klein gezelschap door de grachten van Amsterdam met een schipper die iets verteld over de mooie bezienswaardigheden tijdens de tocht door de grachten van Amsterdam.

Of het IJ van Amsterdam langs de passenger terminal Amsterdam richting de oranje sluis op weg naar het IJsselmeer voor veel water en groen is waar u met uw gezelschap kunt genieten van het prachtige uitzicht en kunt genieten wat voor mooie verborgen natuurlijk in Nederland heeft.

Rotterdam In Rotterdam kunt u opstappen bij de Boompjeskade of het Leuvenhoofd en wanneer alle passagiers aan boord zijn vertrekken we richting de Botlek. De haven van Rotterdam. Tijdens de tocht onderweg naar de Botlek zul je kunnen genieten en zal onze schipper u meenemen in alles wat u kunt ziens vanaf het water. Hoe mooi is het om de haven van Rotterdam van dichtbij te zien en van een unieke locatie namelijk het water. Mooie unieke gebouwen, grote bedrijven je komt van alles tegen onderweg.

https://eventophetwater.nl/partyboot/

Gerelateerde artikelen

Kiezen voor S.I is kiezen voor een toploodgieter!

Hoe kom ik de koude wintermaanden van dit jaar door?

Catering bedrijf in Amsterdam