Amsterdam Plaza
Gezondheid

Traumaverwerking helpt u een afschuwelijke gebeurtenis te verwerken

Ongelukken kunnen ons lichamelijke letsels opleveren en daarvoor kunnen wij goede traumaverwerking gebruiken. Zo kan een afschuwelijke gebeurtenis – zoals een verkrachting, mishandeling, huiselijk geweld of oorlogservaring – een psychische letsel opleveren. Zo een psychische letsel wordt trauma genoemd. Heeft u een afschuwelijke gebeurtenis ervaren en heeft u klachten zoals: nare herinneringen aan het gebeurtenis, negatieve gedachten, woede-uitbarstingen, concentratiemoeilijkheden, overdreven waakzaamheid, slaapstoornissen, angsten, schuldgevoelens of een gevoel van machteloosheid? Dan betekent dit, dat u moeite heeft met het verwerken van die gebeurtenis. Heeft u moeite met traumaverwerking, dan kunt u zich bij ons aanmelden voor de hulp die u nodig heeft. Tijdens het proces van traumaverwerking staat persoonlijk aandacht bij ons centraal.

Deskundige en professionele traumaverwerking

We willen vaak liever niet terugdenken aan die afschuwelijke gebeurtenis, maar je afsluiten voor die gebeurtenis werkt niet. De gebeurtenis zorgt voor een aantal klachten die een negatief invloed zullen hebben op uw dagelijks leven. Met behulp van deskundige en professionele traumaverwerking werkt u aan de verwerking van die afschuwelijke en traumatische gebeurtenis. Wij luisteren aandachtig naar u terwijl u uw verhaal aan ons verteld en ons uitlegt welke klachten u heeft. Indien u het toestaat, praten we ook graag met uw familie of vrienden om een beter beeld te krijgen. Op basis van uw verhaal en het verhaal van uw familie of vrienden, gaan we samen met u op zoek naar de juiste behandeling voor traumaverwerking.

Laat ons u helpen met traumaverwerking

Met de steun van je familie en vrienden verloopt traumaverwerking beter. Afhankelijk van uw situatie, de gebeurtenis en uw tempo om de gebeurtenis te verwerken, kan de behandeling voor traumaverwerking intensief zijn. Tijdens de behandelingen leert u hoe u kunt omgaan met uw traumatische ervaring en hoe u die kunt accepteren. Na de behandeling bent u in staat u eigen leven weer op te pakken en uw zelfvertrouwen te vergroten. Na de behandelingen zullen uw klachten ook minder worden of zelfs helemaal verdwijnen. Leg contact met ons als u moeite heeft met traumaverwerking.Gerelateerde artikelen

Gezonde recepten voor tijdens een detox

Snurkbeugel kopen: 3 tips

Op welke manier kun jij stressbestendig worden?