Amsterdam Plaza
Image default
Onderwijs

Theaterschool Amsterdam als springplank naar HBO toneelschool

Heb je de ambitie om jezelf verder te ontwikkelen in de theaterwereld? De theaterschool Amsterdam is een springplank naar de HBO toneelschool omdat het curriculum hierop is afgestemd. Door praktische ervaring op te doen ontwikkel je skills die je nog je hele carrière zult gebruiken. Bij het opdoen van die ervaring word je ondersteund door ervaren docenten die allemaal korte lijntjes hebben met de theaterwereld. Als je ambities hebt om carrière te maken als acteur dan vormt de theaterschool in Amsterdam de ideale omgeving om jezelf daarop voor te bereiden. Als jong talent word je klaargestoomd voor de HBO toneelschool. Wist je dat er in Nederland geen enkele andere opleiding is waar meer studenten aangenomen worden dan bij de theaterschool?

 

Theaterschool in Amsterdam voor jonge talenten

De theaterschool in Amsterdam richt zich op de ontwikkeling van jonge talenten. Zie jij geen enkele andere toekomst voor je dan op het podium? Is jouw grootste wens om acteur te worden? Grote kans dat jij je op de theaterschool als een vis in het water voelt. Weliswaar wil dit niet betekenen dat je soms uit je comfortzone zal moeten treden. Je komt in een omgeving terecht waarbij je niet precies weet wat je kunt verwachten en weet wat je aankunt. Buiten je comfortzone is namelijk zoveel meer te ontdekken en te leren. Daartoe wordt je dan ook uitgedaagd bij de theaterschool! Je kunt je inschrijven vanaf je 16e en we hanteren een leeftijdsgrens van 24 jaar.

 

De school biedt mogelijkheden op maat

Waar liggen jouw ambities en wat wil jij graag leren in de theaterwereld? Dat is de vraag die centraal staat wanneer je je aanmeldt bij onze theaterschool in Amsterdam. Vanuit daar bekijken we welk traject het beste bij jou past. Zoals je hierboven al kon lezen kun je de vooropleiding theater bij ons volgen als je ambities hebt om naar de HBO Toneelschool te gaan. Daarnaast zijn er nog veel meer mogelijkheden als je je verder wilt ontwikkelen. Zo kun je bijvoorbeeld instromen in een toneelschool traject en zijn er verschillende mogelijkheden om acteerlessen en andere workshops te volgen. Voor iedere leerbehoefte wordt er een aansluitend aanbod opgezocht.

 

Theaterschool in Amsterdam vraagt om doorzettingsvermogen

Ben je op zoek naar een theaterschool waar het niveau hoog ligt? Dan ben je bij de theaterschool in Amsterdam op de juiste plek. Daar wordt jouw ontwikkeling in een stroomversnelling gebracht. Dit betekent wel dat je veel doorzettingsvermogen nodig bent om het tempo vol te houden. Je gaat namelijk in de praktijk hard aan het werk om jouw acteervaardigheden naar een hoger niveau te brengen. Alle skills die je daar leert zullen zeker van pas komen tijdens de audities die je gaat doen en de carrière die op jou te wachten staat. Het hoge niveau van de lessen en de geruime expertise van docenten maakt dat de theaterschool in Amsterdam jou een goede voorbereiding geeft op de theaterwereld.