Amsterdam Plaza
Image default
Bedrijven

Standbouw bepaalt succes van een beursdeelname

Bedrijven die regelmatig deelnemen aan een vakbeurs of een evenement weten dat de uitstraling van de beursstand veel invloed heeft op het aantal bezoekers. Standbouw is daarom erg belangrijk. Het vormt de gelegd voor het aantal bezoekers dat naar de beursstand komt kijken en meer informatie wil. Bedrijven die een mooie en succesvolle stand hebben laten bouwen willen die graag overnemen van de standbouwer. Bij Isyfair behoort dat tot de mogelijkheden. Een beurs stand kopen wordt meestal gedaan nadat een bedrijf bij Isyfair eerst één of enkele keren een beursstand heeft gehuurd.

Testen of het werkt

Het publiek is bij elke vakbeurs anders. Als bedrijf moet je een inschatting maken welke onderwerpen door de bezoekers belangrijk worden gevonden. Daar kan het ontwerp van de stand op worden afgestemd. Een beursstand huren bij Isyfair is dan een ideale oplossing. Bij dit bedrijf zal de standbouw een beursstand op maat ontwerpen. Als die beursstand een paar keer is gebruikt weet het bedrijf of de stand voldoende geïnteresseerde bezoekers trekt. In dat geval kun je de beurs stand kopen. De kans is groot dat er van die stand nog jarenlang gebruik gemaakt kan worden gemaakt.

Extra service

Een beurs stand kopen heeft niet alleen maar voordelen. Ten eerste moet er in het bedrijf ruimte zijn om de beursstand gedemonteerd op te slaan. Ook moeten er medewerkers beschikbaar zijn die de beursstand bij elke beurs willen opbouwen en weer afbreken. Bij een beursstand huren wordt dat allemaal geregeld door Isyfair. Gelukkig is er een mogelijkheid om aanvullend bij een beurs stand kopen ook deze services in te huren. De beursstand wordt opgehaald bij het bedrijf en voorafgaand aan de beurs opgebouwd. Als de beurs is afgelopen zullen de standbouwers de stand weer afbreken en naar het bedrijf transporteren.