Amsterdam Plaza
Image default
Eten en drinken

Snelle koffie of laidback brunch: de perfecte break in je dag

Een snelle koffie of een chille laidback brunch is een geweldige manier om je dag te beginnen of een recharging break midden in je dag. Of je nu haast hebt of juist lekker wilt genieten van een rustig moment, een snelle koffie of laidback brunch is ideaal.

Een laidback brunch of snelle koffie, waar ga jij voor?

Een laidback brunch of snelle koffie is de perfecte oplossing voor een drukke ochtend. Als je meer tijd hebt ga je voor een laidback brunch om op je gemak van te genieten en van dit moment op de dag een echt genietmoment te maken. Maar ook voor dagen vol haast en stress is een snelle koffie een klein genietmoment om jezelf weer helemaal op te laden. Dit genietmoment zorgt voor een moment van ontspanning waardoor je de rest van de dag met energie kunt beleven.

Een laidback brunch of snelle koffie in Amsterdam

Er zijn veel plekken om een snelle koffie of laidback brunch te beleven, bijvoorbeeld bij Deus Cantina. In Amsterdam aan de Herengracht geniet je van je laidback brunch of snelle koffie met een prachtig uitzicht. Een echte aanrader dus!

Mini-genietmoment met een snelle koffie

Er gaat niets boven een goede kop koffie tijdens een drukke ochtend of volle dag. Op weg naar een afspraak of onderweg naar je werk? Neem dat moment voor jezelf en laadt helemaal op. Door te kiezen voor dit genietmoment krijgen je energie en concentratie een boost waardoor je de dag op een goed moment onderbreekt om deze vervolgens weer goed op te pakken. Een koffiemomentje voor jezelf is de ideale manier om je gedachten op een rij te zetten of helemaal tot rust te komen.

Een koffiepauze biedt dus een moment van ontspanning tijdens een drukke dag, maar het helpt ook bij het verhogen van de concentratie en productiviteit door de cafeïne in de koffie. Het helpt ook om de energie op te laden en onze gezondheid te behouden door de aanwezigheid van antioxidanten in de koffie.

Uitgebreid genieten van een laidback lunch

Wat is er nu lekkerder dan een brunch op een rustige ochtend. Het maakt niet uit of je gewoon even de tijd neemt om te ontspannen of om een moment met je familie of vrienden te delen en van elkaar te genieten. Het is een heerlijk begin van de dag. Met een goede kop koffie of een lekkere thee tijdens een laidback brunch kom je helemaal tot rust.

Een laidback brunch is een ongedwongen en gezellige manier van eten waarbij ontbijt en lunch worden samengevoegd. Het wordt vaak gegeten tussen 11 uur en 14 uur en is een informele manier om samen te zijn met vrienden of familie en te genieten van een heerlijke maaltijd. De gerechten die vaak worden geserveerd zijn o.a. eieren, spek, croissants, quiche, yoghurt, fruit, salades en koffie of thee. Er wordt geen haast gemaakt en er is tijd voor gezelligheid en een fijn gesprek.

Ga dus voor een snelle koffie of lekkere brunch om je dag een stukje mooier te maken. Neem een moment voor jezelf, neem een pauze en je kunt weer vol energie aan de rest van de dag beginnen, hoe lekker is dat?!