Amsterdam Plaza
Eten en drinken

Catering thuis laten bezorgen in Amsterdam. Heerlijk en snel!

Stelt u zich voor; u heeft binnenkort een evenement waar u heel erg naar uit kijkt. Een verjaardag mischien, een jubileum of een feestje omdat “het gewoon kan”. U wilt uw gasten natuurlijk wel verwennen met allerlij lekkere hapjes. Zelfs met een zakelijk evenement moet er ook gegeten worden. Wie gaat er dan in de keuken staan? Gaat u dat zelf doen? Of besteed u het liever uit? Dit zijn wel belangrijke vragen natuurlijk.

 

Happie Delivery in Amsterdam doet dit graag voor u!

Op de website van Happie Delivery in Amsterdam kunt u erg gemakkelijk online bestellen. Maar wij begrijpen dat als u een venement organiseerd, u misschien met een heleboel vragen en wensen zit. Daarom kunt u ons 7 dagen in de week telefonisch bereiken vanaf 09:00 tot 21:00. Als u uw wensen kenbaar maakt, dan maken wij gratis en helemaal vrijblijvend een cateringsvoorstel voor u. Zo weet u altijd precies wat u krijgt en wat u kan verwachten. 

 

Wat kunt u zoals bestellen bij Happie Delivery?

Ons brede assortiment bestaan uit de catogorieën; Lunches, Hapjes, BBQ’s, Cocktails, Buffetten en de algehel;e partycatering. Elke catogorie heeft een breed scale aan mogelijkheden online staan. Heeft u liever een gepersonaliseerd menu? Dat is geen enkel probleem. Wij werken indien u dat wenst volledig op maat. Bij Happie vindt u veel unieke catering, die ergens anders niet mogelijk zijn. Zo kunt u bijvoorbeeld cocktails los bij u laten bezorgen, hebben wij een BYO hamburger buffet of een live pasta coocking show. 

 

Hoe werkt catering bestellen?

Catering is heel simpel online besteld. Met een paar klikken bent u klaar. U kunt natuurlijk ook gewoon telefonisch een bestelling plaatsen of per mail. Heeft u zelf niet voldoende borden of bestek in huis? Dan leveren wij dit gewoon mee bij de catering. Als extra service zegmaar… Wij komen alles bij u af leveren op het door u gekozen tijdstip. Warme gerecht komen natuurlijk warm aan en koude gerecht gekoeld. Als u en uw gasten zijn uitgegeten kunt u alles zo terug doen in de meegeleverde thermoboxxen. Wij komen de spullen weer bij u ophalen wanneer u dat uitkomt. Zo hoeft u dus niet de hele dag te wachten. Als extra voordeeltje hoeft u niet de afwas te doen. Dat doen wij voor u.