Amsterdam Plaza
Image default
Eten en drinken

Deus ex machina Amsterdam, een waar begrip

Deus ex machina Amsterdam is een waar begrip. Gestart in Australië, binnen de surf- en motorrijders community, groeide Deus ex machina uit tot een mondiaal concept. Daar waar liefhebbers van self-custom made motoren en surferplanken hun ei kwijt konden, door het starten van shops en restaurants voor aanvankelijk de doelgroep. Maar je raadt het al: iedereen is eigenlijk welkom in deze hechte community. Kom en bewonder het verrukkelijke restaurant in Amsterdam maar eens van Deus ex machina! 

The boozy brunch

Wat past er nu beter binnen de surf- en motorcommunity dan het houden van een boozy brunch? Natuurlijk zul je wel naar Amsterdam moeten komen voor de beleving van een boozy brunch (overigens ook zeer aan te bevelen voor vrijgezellenfeesten). Wie wil er nu niet genieten van een brunch met heerlijke drankjes binnen een unieke locatie! 

Unieke Deus ex machina shop

Maar er is meer, Deus ex machina heeft een eigen store. Niet zomaar een store, je kunt hier heerlijk shoppen in de Deus-collectie die bestaat uit kleding, Deus custom-made motoren, racefietsen, wielerkleding, helmen, en een surf collectie. De hoogste tijd dus om de shop te bezoeken aan de Herengracht voor de ware liefhebber, zowel voor dames en heren uiteraard. 

Beleving aan de Herengracht voor groepen

Je vindt Deus ex machina aan de Herengracht in Amsterdam. Als dat geen toplocatie is! Wil jij een groepsdiner reserveren in Amsterdam, dan kom je naar de Herengracht voor een geweldige ervaring. Je kunt je er tevens vergapen aan de unieke custom-made motor en surfcollectie!

https://www.deus.amsterdam/