Amsterdam Plaza
Image default
Toerisme

Rondvaart met lunch of diner

 

Een rondvaart Amsterdam maken is op zich al een hele belevenis. Je ziet de stad op een heel andere manier als je vanaf het water kijkt. Dit is uitstekend te combineren met een lunch of diner op de boot. Een samensmelting van culinair en cultuur, die het uit eten gaan nét even meer bijzonder maakt.

 

Varen & eten

 

Als je door Amsterdam vaart zie je de mooiste bezienswaardigheden van de stad, die je al lopend misschien nooit waren opgevallen. De kapitein kan je alles vertellen over de geschiedenis van monumenten, gevels en nog veel meer. Natuurlijk kun je zelf ook vragen stellen. Een rondvaart Amsterdam met eten is een extra leuk uitje. Tijdens het nuttigen van je maaltijd geniet je van een onbezorgde vaartocht door onze hoofdstad.

 

Lunchen

 

Tijdens een rondvaart Amsterdam met lunch vaar je overdag door de prachtige grachten van onze hoofdstad. Met een heerlijke lunch op je schoot is het allemaal nóg gezelliger. Je kunt zelf kiezen hoe je lunch eruit komt te zien. Een simpel broodje, de luxe variant, bitterballen of een buffet … het kan allemaal. Vraag naar de mogelijkheden.

 

Dineren

 

In de winter vaar je ’s avonds door de donkere stad, die evengoed sprankelt door de verlichte bruggen. Maak je een tocht in de zomer, dan is het langer licht en geniet je (hopelijk) van het avondzonnetje. Een rondvaart met diner is dus sowieso leuk om mee te maken. Wil je superdeluxe dineren? Dat kan. Maar een simpel broodje kan ook. De mogelijkheden zijn legio. In overleg kun je bepalen welke maaltijd het beste bij jouw gezelschap past.

 

Route

 

Als je een privé rondvaart door Amsterdam maakt met lunch of diner kun je, in overleg met de kapitein, zelf de vaarroute bepalen. Je kunt bijvoorbeeld langs de Oude Kerk, de 7 bruggetjes, de dansende huisjes of de Schreierstoren varen. De kapitein kent de mooiste plekjes, dus je kunt je ook laten verrassen.

 

Floating Amsterdam

 

Lijkt het je wel wat om zo’n gezellige tocht te maken? Bij Floating Amsterdam kun je van je maaltijd genieten in een luxe, open sloep. Jij en je gasten hoeven zelf niets te doen, want alles wordt voor jullie verzorgd. We werken samen met de beste restaurants van Amsterdam. Er wordt dus niet alleen aandacht geschonken aan jouw gezelschap, maar zeker ook aan het eten en drinken. Genieten maar!

 

https://www.floating-amsterdam.nl/rondvaart-met-lunch-of-diner/