Amsterdam Plaza
Zakelijk

Recherche bureau

Bij een recherche bureau denken we natuurlijk al vrij snel aan de politie. Maar er zijn zaken waar de politie je helaas niet bij kan helpen. Sommige zaken kunnen echt alleen opgelost worden door de zakelijke recherche. Vaak gaat het om vermoedens waar de politie niets mee kan. Een diefstal binnen een bedrijf is natuurlijk strafbaar. Maar als je een vermoeden hebt en geen hard bewijs doet de politie in de praktijk niets. Ze vragen bij een aangifte om bewijs dat je personeel inderdaad betrokken is bij de diefstal. Heb je het vermoeden dat er gestolen is binnen je bedrijf? Dan kan je onze recherche altijd bellen. We helpen graag met een professioneel onderzoek. Zo krijg je als werkgever de antwoorden waar je nog naar op zoek was. We helpen je graag om een onderzoek uit te voeren waarbij je duidelijke antwoorden krijgt. Maar vooral waarbij je bewijzen bij krijgt waarmee je vervolgstappen kan ondernemen.

Recherche bureau inschakelen voor een professioneel onderzoek

Wil je graag een professioneel onderzoek uitvoeren? Dan is het belangrijk om voor een erkend recherche te gaan. Er zijn natuurlijk genoeg privé detectives op het internet te vinden. Helaas is lang niet iedereen door justitie erkend. Doordat ze niet officieel erkend zijn kan je geen officiële bewijzen aanleveren dat iemand echt een diefstal uitgevoerd heeft. Dit is van levensbelang als je aangifte wilt doen. Als je geen officieel bewijs hebt kan je ook niet aantonen dat je personeel betrokken geweest is bij de diefstal. Als recherche bureau zijn wij gelukkig wel officieel erkend. We kunnen je helpen aan officiële bewijzen en ervoor zorgen dat er aangifte gedaan wordt. We begeleiden hierin het complete traject om de werknemer echt te kunnen straffen voor z’n daden.

Schakel direct de recherche in voor antwoorden

Wil je graag zo snel mogelijk antwoord krijgen op vragen waar je tegenaan loopt? Of wil je bewijs hebben om aangifte te doen? Bel ons direct en we gaan meteen voor je aan de slag. Als recherche staan we volledig tot je dienst en zorgen we voor officieel erkende bewijzen. Samen zorgen we ervoor dat je stappen kan ondernemen tegen je eigen personeel.

Gerelateerde artikelen

Het belang van een merkenrecht advocaat

Wat zijn de stappen van de mediation in Den Haag?

U hebt een vordering