Amsterdam Plaza
Image default
Eten en drinken

Online rundvlees bestellen: topkwaliteit voor een scherpe prijs

Heb je een eigen restaurant, eetgelegenheid of ben je een grote liefhebber van rundvlees? Of staat er binnenkort een groot tuinfeest gepland en wil je je gasten verwennen met kwalitatief hoogstaand rundvlees, zoals ossenhaas, entrecote, heerlijke steaks of verrassend rundvleesburgers? Dan is online rundvlees bestellen een prima idee. Wie kiest voor online rundvlees bestellen, profiteert van de vele voordelen die een goede slager te bieden heeft. Maar wat maakt online rundvlees bestellen zo aantrekkelijk? Wat zijn hier de voordelen van?

Bij online rundvlees bestellen heb je een enorme keuze aan rundvleessoorten

Wie kiest voor online rundvlees bestellen bij een gespecialiseerde slager, kan kiezen uit tientallen soorten vers en overheerlijk rundvlees. Of je nu van diamanthaas houdt, enkele kilo’s sucadelappen wilt inslaan of op zoek bent naar een voorraad biefstukken tournedos om binnenkort je gast mee te verrassen: bij een erkende slager via internet jouw vlees bestellen, betekent dat je enorm veel keuze hebt aan soorten rundvlees. En uiteraard kun je die bestellen in de hoeveelheden die jij nodig hebt. Met een paar klikken op de knop heb je bij een internetslager snel een bestelling geplaatst, die dan bij je thuis of bij je bedrijf wordt afgeleverd. Veel gemakkelijker en aantrekkelijker kan het niet voor je gemaakt worden toch?

Voordeel: scherpe prijzen voor rundvlees

Naast de enorme keuze aan vleessoorten zijn online slagerijen ook een goede plek om je vlees te bestellen vanwege de scherpe prijzen die ze kunnen aanhouden. Dit kunnen ze doen, omdat er minder overheadkosten gemaakt hoeven worden door online slagers. Door hun rundvlees, gevogelte, varkensvlees en andere vleessoorten vooral online te verkopen, zijn deze moderne slagerijen minder geld kwijt aan de kosten van een fysiek slagerspand, personeelskosten en energiekosten, waardoor ze in staat zijn om de prijzen van het vlees laag te houden. En hiervan profiteer je als klant uiteraard mee.

Gemak: jouw rundvlees gratis laten bezorgen

Bestel je voor een bepaald minimumbedrag aan vlees via internet, dan zorgen online slagers ervoor dat jouw rundvlees vers, snel en gratis bij je wordt afgeleverd. Vaak hanteren ze hiervoor wel een minimum bestelbedrag van meestal zo’n 35 of 40 euro. Maar dit zijn bedragen waar je al snel aankomt als je een partij rundvlees bestelt. Zo gemakkelijk is het!