Amsterdam Plaza
Image default
Eten en drinken

De diëtist in Haarlem: voor mensen met onder- en overgewicht

De beste diëtist in Haarlem kan u ook voedingsadvies geven bij overgewicht en ondergewicht. Bij ondergewicht of bij mensen die in een slechte voedingstoestand verkeren, schrijven we een energieverrijkt dieet voor. Bij overgewicht schrijven we een energiebeperkt dieet voor. Het doel van dit dieet is het verliezen van lichaamsgewicht. Naast het voorschrijven van dieet, geeft de diëtist in Haarlem u ook andere voedingsadviezen mee, zodat u uw doel, zoals afvallen of bijkomen, sneller kunt bereiken. Wilt u gezond en blijvend afvallen of juist op een gezonde manier aankomen? Wij helpen u uw doelen te bereiken.

Een goede diëtist in Haarlem voor jouw gezondheid

Bij het horen van diëtist, denk men vaak meteen aan afvallen. Maar een dieet is veel meer dan alleen afvallen. Onder een dieet wordt een voeding verstaan, die aan specifieke eisen moet voldoen ten behoeve van een individu. Deze kan aangepast zijn om bepaalde doelen te bereiken of vanwege bepaalde medische redenen. Bij de diëtist in Haarlem bent u terecht voor sportvoeding. Goede voeding bij sport zorgt voor: betere prestaties tijdens het sporten en snelle herstel bij blessures. Iedere soort sport stelt andere voedingseisen. Het voedingsschema wordt volledig aangepast aan de behoeften en gezondheidstoestand van de sporter.

De diëtist in Haarlem geeft voedingsadvies op maat

Heeft u andere gezondheidsklachten, zoals: te hoog cholesterol, te hoge bloeddruk of maag- en darm klachten? Dan kunt u ook bij de diëtist in Haarlem voor voedingsadvies op maat. Naast het geven van voedingsadvies op maat, geven we u ook algemene richtlijnen voor het bereiden van uw voeding. De diëtist in Haarlem houdt niet alleen rekening met uw doelen en gezondheidsklachten, maar ook met uw persoonlijke smaak en voorkeuren. Bent u op zoek naar een diëtiste of sportdiëtiste? Maak dan contact met ons. Bij ons bent u niet alleen terecht voor sportvoedingsadvies, afvallen, aankomen en voedingsadvies bij gezondheidsklachten. Ook wanneer u gezonder wilt gaan leven en eten, kunt u bij ons voor het juiste voedingsadvies.