Amsterdam Plaza
Image default
Bedrijven

Kerstpakketten in Amsterdam

Kerstpakketten, een typische Nederlandse traditie die zich de laatste jaren heeft uitgebreid naar onze buurlanden België en Duitsland en gelijk hebben ze om deze traditie over te nemen. Het is niet alleen een geweldig cadeau om te ontvangen, de relatie tussen de werkgever/ management met het personeel wordt onder andere hierdoor versterkt. Ook zijn de kerstpakketten ontzettend populair in de grote hoofdstad Amsterdam! In Amsterdam zijn er vele bedrijven die hun personeel willen belonen voor al het harde werk van het afgelopen jaar. Nu in tijden van corona is dit extra relevant en is het belangrijk om naar het personeel te luisteren over wat zij belangrijk vinden.

Kerstpakketten leveren in Amsterdam

Het leveren van kerstpakketten in Amsterdam is geen probleem. Dagelijks zijn er tientallen vrachtwagens actief in en in de omgeving van Amsterdam om de leukste kerstpakketten af te geven bij bedrijven. Deze kerstpakketten worden met zorg op pallets gezet en goed in geseald om mogelijke beschadigingen te voorkomen. Na het in ontvangst nemen van de kerstpakketten moeten deze op een droge, veilige en tijdelijke plek worden opgeslagen tot de dag van uitreiking!

Welk kerstpakket?

Een goede vraag die ieder jaar wordt gesteld. Het kerstpakket moet namelijk wel passen bij het personeel. Maar hoe kom je hier achter? Heel simpel, door een beetje te praten met de medewerkers heb je zo de wensen, behoefte en belangen gevonden die inspelen bij de medewerkers. Dit vergemakkelijkt de keus in het kiezen van een pakket. Maar waar haal je die? Deze type geschenken zijn te halen bij diverse grote kerstpakketten bedrijven, sommige kerstgeschenk bedrijven hebben wel meer dan 800 unieke pakketten!

Maak ik wel de juiste keus?

Dat ligt eraan hoeveel moeite je erin stopt. Als je iedere pauze alleen of in een vast groepje pauze neemt, dan kan ik geloven dat de juiste keus maken een hele lastige opgave wordt. Daarom is praten ook echt super belangrijk om te doen. Maar als je geen tijd hebt om te praten, zijn er altijd nog andere opties. Zo is er de keus om de medewerkers zelf hun producten uit te laten kiezen. Hiermee wordt er mee bedoelt dat de medewerker een bon krijgt met een geldbedrag. Maar door een standaard kadobon te gebruiken kan het erg onpersoonlijk overkomen. Daarom zijn er ook andere opties. Opties die er voor zorgen dat het personeel op een persoonlijkere manier kan worden betrokken. Via een leuke giftbox of e-voucher kan je jouw personeel verwelkomen aan de hand van een mooi versierde verwelkom boodschap. Deze verwelkom boodschap bestaat zowel in een fysieke als in digitale vorm. In de giftbox of e-voucher bevindt zich een code waarmee jouw werknemers zich op in kunnen loggen. Na het inloggen worden je werknemers nogmaals begroet via een webshop gemaakt in de bedrijfskleuren en logo van het bedrijf. Met deze type geschenken zijn de keuzes snel gemaakt. Neemt u gerust een kijkje op Kerstpakkettenidee.nl.