Amsterdam Plaza
Image default
Bedrijven

Tandartspraktijk Fletterman

Bent u op zoek naar een tandartspraktijk nabij de Rivierenbuurt, die speciale aandacht biedt aan mensen met tandartsvrees? Bij tandartspraktijk Fletterman bent u hiervoor aan het juiste adres. Deze tandartspraktijk geeft veel aandacht aan het op het gemak stellen van mensen met angst, en kunnen voor alles een speciale verdoving inzetten, zodat uw tandartsbezoek geen traumatische ervaring wordt. Tandarts Roderick Fletterman is een rustige en sympathieke man. Cheryl Tjon is eveneens tandarts bij de praktijk en geeft les op het ACTA (Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam). Tandartspraktijk Fletterman is een totaal tandartsenpraktijk, wat betekent dat zij alles in huis hebben qua apparaturen en scanners. Mochten zij iets niet kunnen aanbieden, zorgen ze ervoor dat u alsnog bij de juiste praktijk terecht komt.

Diensten Tandartspraktijk Fletterman

De tandartspraktijk biedt verschillende diensten aan. Zo is er een mondhygiëniste in de praktijk aanwezig, die u binnen het totaalpakket wordt aangeboden. U kunt bij hen uw verstandskiezen laten verwijderen, zowel wortelkanaal- als kaakgewrichtsbehandelingen uit laten voeren, maar er ook terecht voor tandvleesbehandelingen. De praktijk is voornamelijk gespecialiseerd in mensen met angst voor de tandarts en in cosmetische tandheelkunde. Behalve overdag kunt u ook ’s avonds bij hen terecht voor uw behandeling.

Contact en tarieven

Tandartspraktijk Fletterman biedt u een behandeling tegen gunstige tarieven. De tarieven voor alle behandelingen bij de praktijk zijn vastgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit. Direct een afspraak maken? Dat is zeker mogelijk. De praktijk is telefonisch bereikbaar van 08:45 tot 12:30, via nummer 020-6643704. U kunt uw afspraak ook online maken. Tandartspraktijk Fletterman ziet u graag terug in de praktijk.

https://www.tandartsfletterman.nl/