Amsterdam Plaza
Image default
Bedrijven

Gebitsverzorging

Het is noodzaak dat u uw gebit goed verzorgt. Er wordt een voortdurende aanslag op het gebit gepleegd dus het is noodzakelijk om minstens twee keer per dag uw tanden te poetsen om een gezond gebit te houden! Hebt u regelmatig last van bloedend tandvlees of andere klachten? Plan dan eens een afspraak bij Tandartspraktijk de Clomp in Zeist!

Hoe verzorgt u het gebit goed?

Tweemaal daags uw tanden poetsen en twee keer in het jaar naar de tandarts is een goed begin om het gebit gezond te houden. U kunt uiteraard veel meer doen om uw tanden in topconditie te houden, zoals flossen, opletten dat u niet teveel zure producten eet en drink vooral zo min mogelijk frisdrank! Als uw tandvlees bloedt tijdens het poetsen of flossen kan het zijn dat u tandvleesproblemen hebt. Daarom moet tandplak en tandsteen regelmatig verwijderd worden.

Maak nu een afspraak!

Hebt u toch last van uw tandvlees? Dan is het aan te raden om er eens naar te laten kijken! Als u in de omgeving van Zeist, Utrecht of De Bilt woont kunt u gelijk terecht bij Tandartspraktijk de Clomp. Maak vandaag nog een afspraak of schrijf u in als nieuwe klant!

https://www.declomp.nl/