Amsterdam Plaza
Zakelijke dienstverlening

Jouw uitdaging voor 2020: word uitzendondernemer!

2020 nadert. Een goed moment om jouw dromen waar te maken. Namelijk, je wilt beginnen als zelfstandig ondernemer. Sterker nog, je wilt je eigen uitzendbureau starten. Natuurlijk is dat best spannend, maar met de hulp van Staffing Direct wordt dat een stuk gemakkelijker, want Staffing Direct heeft jouw uitzendbureau al voor je ‘klaar’ liggen. Je hoeft het alleen nog maar te beginnen. Zonder grote investeringen en met zekerheid van inkomsten. Zie jij jezelf in 2020 als uitzendondernemer? Informeer naar de mogelijkheden of bekijk de backoffice diensten voor uitzendbureau’s op Staffing Direct.

Inrichting van jouw backoffice

Als beginnend uitzendbureau zal jouw backoffice moeten worden opgetuigd. Administratieve processen, verloning, contact- en contractbeheer moeten efficiënt en op maat worden ingericht zodat jij snel aan de slag kunt. Staffing Direct helpt jou bij de inrichting van jouw backoffice. Hierdoor kun jij snel aan de slag en hoef je je geen zorgen te maken over de inrichten van alle backoffice processen. Want als startende ondernemer wil je maar één ding, namelijk: nieuwe klanten werven en kandidaten plaatsen. Door deze aanpak maak je direct een vliegende start.

Voordelen backoffice diensten Staffing Direct

Voor jezelf beginnen is spannend. Je stelt jezelf vragen als: haal ik wel genoeg klanten binnen? Weet ik de juiste kandidaten te vinden? En krijg ik het financieel rond? Omdat Staffing Direct berust op 30 jaar ervaring, kun je met veel zekerheid deze nieuwe uitdaging aan. Zij weten namelijk precies hoe de uitzendmarkt in elkaar zit. Omdat er wederzijdse belangen zijn, doet Staffing Direct er alles aan om dit nieuwe avontuur te laten slagen. Kortom, de grootste risico’s worden geminimaliseerd waardoor jij succesvol jou uitzendbureau kunt laten groeien. Voordelen zijn: voorfinaciering en alle adminstratieve taken worden van je overgenomen waardoor jij, met hulp, aan de slag kunt.

100% backoffice ondersteuning

Als je begint met je eigen uitzendbureau, zul je veel vragen hebben. Logisch, want het is allemaal nieuw voor je. En dan is het prettig als je ondersteuning krijgt van een professioneel team. Mensen met ruime ervaring en gedreven zijn om jou te helpen. Verder ondersteunt Staffing Direct je op alle kennisgebieden en kun je er altijd terecht voor vragen. Om nog beter in je vak te worden van uitzendondernemer, kun je bij Staffing Direct diverse gratis trainingen volgen. Zo beschik je over alles wat nodig is om vakkundig een eigen uitzendbureau te runnen.

Meer weten? Neem contact op

Wanneer je jouw backoffice uitzendbureau wilt uitbesteden, zoek je een betrouwbare partner. Staffing Direct is gespecialiseerd in backoffices voor uitzendbureaus en doet dit al jaren. 30 jaar geleden is Marcel Slaghekke, een van de backoffice uitzendbureau pioniers, begonnen met Olympia uitzendbureau. Deze kennis en ervaring heeft Marcel ondergebracht bij Staffing Direct in een nieuwe formule. De dienstverlening van Staffing Direct is zodanig ingericht dat er een oplossing is voor elk uitzendbureau. Een backoffice voor uitzendbureaus op maat dus!

Meer weten over het starten van een eigen uitzendbureau? Neem dan gerust contact op met Staffing Direct

 

https://staffingdirect.nl/

Gerelateerde artikelen

Waarom een boekhoudkantoor u verder kan brengen!

VOG Aanvragen – de verklaring omtrent het gedrag.

Een comfortabele touringcar huren voor een leuke trip