Amsterdam Plaza
Image default
Zakelijke dienstverlening

Beter presteren met behulp van Tuuring

Prestatiebeheer is geen standaardoplossing. Elk bedrijf heeft exclusieve behoeften en doelstellingen, evenals uiteenlopende middelen, beperkingen en procedures. Om waardevol, bruikbaar en succesvol te zijn, moet de technologie voor prestatiebeheer worden aangepast aan deze specifieke kenmerken. Performance management software kan worden gebruikt in een verscheidenheid van sectoren en functies in een bedrijf. Het is een set instrumenten die werknemers helpt zich te concentreren op prestaties door deze herhaaldelijk te meten. Op die manier kun je zien hoe je presteert ten opzichte van je doelstellingen en indien nodig corrigerende maatregelen nemen. Het stelt teams ook in staat processen te identificeren die efficiënter of vruchtbaarder kunnen worden gemaakt, zodat ze zich kunnen concentreren op de dingen die het belangrijkst zijn. Performance management kan je bedrijf op een aantal manieren verbeteren; hier zijn slechts een paar voorbeelden: 

Werknemers helpen verbeteren

Wanneer werknemers worden geëngageerd, ondersteund en gecompenseerd voor hun arbeid, is de kans groter dat zij op lange termijn bij de organisatie blijven. Prestatiemanagement kan organisaties helpen dit te bereiken door een objectieve, consistente methode te bieden om werknemers te beoordelen. Prestatiemanagement kan worden gebruikt om de retentiegraad te verhogen in organisaties met een hoog personeelsverloop. Deze aanpak kan werknemers helpen ontdekken hoe zij een belangrijke bijdrage kunnen leveren, terwijl zij zich ook gewaardeerd en verzorgd voelen. Het kan werknemers ook een gevoel van doel en waarde geven. 

Deskundigheid van het personeel

De leervorderingen van een individu of een groep kunnen worden gevolgd en gemeten met behulp van prestatiebeheersoftware. Werknemers en teams kunnen met deze software bijhouden welke vaardigheden en competenties zij tot dusver hebben verworven. Deze technologie kan ook het succes van opleidingsprogramma’s bijhouden door de zwakke en sterke punten binnen teams te identificeren. Het kan een rendement op investering aantonen door kennis te meten en te beheren. De meest succesvolle bedrijven weten dat kennis en deskundigheid van cruciaal belang zijn voor hun succes, en daarom zijn zij de belangrijkste hulpbronnen. Wanneer werknemers leren, wat gebeurt er dan eigenlijk? Met behulp van performance management software kunnen bedrijven de voortgang van hun medewerkers bij het bereiken van hun leerdoelen bijhouden, evenals de voortgang van hun klanten bij het bereiken van hun persoonlijke doelen. 

Betere performance 

Systemen voor prestatiebeheer kunnen je helpen op vele gebieden van je bedrijf. Of je nu werknemers wilt behouden, het leerproces wilt beheren, de productiviteit wilt opvoeren of nieuw personeel wilt aanwerven, deze systemen kunnen je belangrijke informatie en feedback geven. Met deze meetgegevens kun je beoordelen wat werkt en wat kan worden verbeterd. Met performance management software kun je de prestaties van je werknemers afzetten tegen de doelstellingen en regelmatig feedback krijgen. Dit kan je in staat stellen te identificeren waar je moet verbeteren en indien nodig coaching en opleiding aan te bieden. Voor meer info bekijk je de website van Tuuring.

https://tuuring.com/