Amsterdam Plaza
Zakelijke dienstverlening

Een comfortabele touringcar huren voor een leuke trip

Ik ging op zoek naar een fijne touringcar die ik voor een aantal dagen kon huren. We gingen namelijk met een hele groep middelbare scholieren een paar dagen richting Parijs om daar de cultuur te ontdekken. Dit hadden we al een tijdje op de planning staan en ook veel leerlingen waren erg enthousiast over de reis. Het enige wat we moesten hebben was een touringcar die we konden huren. Een chauffeur hadden we al geregeld, maar het bedrijf waar hij vandaan kwam had niet de touringcars waar wij op zoek naar waren.

Een touringcar huren die binnen ons budget valt

Dus gingen we kijken of we ergens anders een touringcar konden huren voor een goede prijs. Als middelbare school hebben we natuurlijk een bepaald budget waar we ons aan moesten houden. We hadden al een groot deel uitgegeven aan het verblijf en de activiteiten die de leerlingen zouden doen. Dus we hadden nog een beetje over om een touringcar ergens te huren. Maar sommige verhuurbedrijven vroegen belachelijke prijzen voor hun wagens en het was ook even zoeken naar een goede aanbieder. Maar uiteindelijk kwamen we op de website van DeBusSpecialist terecht en die hadden een goede deal voor ons klaar liggen.

Een goede reis

We zagen op de website van DeBusSpecialist dat ze een bepaalde deal hadden waarmee we korting konden krijgen op de huurprijs. Dit vonden we natuurlijk interessant, dus hebben we een offerte eruit gestuurd voor een bepaalde touringcar die wij graag wilden huren. Ze waren erg snel met reageren en binnen no-time hadden we een touringcar geregeld met een beetje korting. Alles beviel ons heel goed. De wagen was erg netjes en voor een lange rit was het goed te doen. Zelfs de leerlingen hebben niet last van hun rug gehad. Kortom, een geslaagde rit heen en weer.

Bezoek de website

Wilt u meer weten over de verschillende soorten diensten van dit bedrijf en wat zij verder voor u kunnen betekenen? Bekijk dan eens de website van hen via www.debusspecialist.nl voor meer informatie over alle wagens die zij verhuren en meer.

 

Gerelateerde artikelen

Jouw uitdaging voor 2020: word uitzendondernemer!

VOG Aanvragen – de verklaring omtrent het gedrag.

Top tips voor het schoonmaken van ramenwasser Eindhoven