Amsterdam Plaza
Eten en drinken

High Tea in Amsterdam

Heb je binnenkort een dagje Amsterdam op de planning staan? Combineer dit dan met een lekkere High Tea. Er zijn namelijk super veel High Tea locaties in Amsterdam waar je echt kan genieten. Praat gezellig bij met vrienden, vriendinnen, familie of collega’s tijdens zoete en hartige hapjes en natuurlijk verschillende smaken thee.

Wat is een High Tea

Met een High Tea geniet je van verschillende zoete en hartige hapjes. Je kan denken aan zoete taartjes, cupcakes en scones en hartige quiche en mini sandwiches. Een High Tea doe je vaak wanneer je iets te vieren hebt of wanneer je gezellig wat gepland hebt met vrienden of familie. Omdat de High Tea vaak tussen 14:00 en 17:00 genuttigd wordt kan je dit super leuk combineren met een dagje weg. Na de High Tea zou je nog lekker de stad of natuur in kunnen om daarna nog ergens na te borrelen. Het diner is waarschijnlijk niet nodig, omdat een High Tea al veel lekkere hapjes biedt!

Dagje Amsterdam

Wie kent het niet, Amsterdam, de hoofdstad van Nederland. Grote kans dat je er wel eens bent geweest. Zo niet, plan dan snel je dagje Amsterdam is want er is superveel te beleven. Te beginnen met alle bijzondere en mooie musea. Wil je alles weten over het lichaam, bezoek Body Worlds in Amsterdam. Ben je meer geïnteresseerd in spanning en humor? Dan is The Amsterdam Dungeon super gaaf. Kan je niet kiezen wat je wil doen en wil je het liefst alles zien? Ga dan naar Madurodam en ontdek alle bezienswaardigheden van Nederland in het klein. Als echte bierliefhebber kan je de Heineken Experience bezoeken om daarna een biertje te drinken in het Johan Cruijff Arena. Je zou natuurlijk ook lekker kunnen gaan shoppen of een wandeling kunnen maken voor het mooie Vondelpark. Ofwel, in Amsterdam is altijd wel iets te doen!

Amsterdam en High Tea

Ga je binnenkort een dagje weg in Amsterdam of wil je dit plannen? Combineer dit dan met een High Tea. Amsterdam heeft namelijk super veel  hippe en schattige High Tea in Amsterdam waar jij echt kan gaan genieten. Naast de High Tea is er in Amsterdam natuurlijk veel te doen. Van lekker shoppen tot het bezoeken van het Rijksmuseum. Ook kan je een lekkere wandeling maken door het vondelpark of wassen beelden bekijken in Madame Tussauds. Maak je dag helemaal compleet met een heerlijke High Tea. Van al die lekkere hapjes en thee heb je vast weer energie om het avond en nachtleven van Amsterdam te ontdekken.

Iets te vieren?

Amsterdam is natuurlijk ook the place to be wanneer je iets wil vieren. Of dit nu een verjaardag, vrijgezellendag, bruiloft of jubileum is. Een High Tea past eigenlijk bij ieder feestelijke moment. Voor iedere gelegenheid heeft Amsterdam wel een leuke High Tea locatie. Maar wist je ook dat je een High Wine kan doen? Dit is de wijn versie van de High Tea. Klinkt dat als muziek in je oren? Ook zijn er genoeg High Wine in Amsterdam, zelfs een High Wine in het donker. Je geniet van verschillende soorten wijnen en bijpassende snacks en hapjes. Hierbij kan je denken aan brood met dips, charcuterie, olijven en nog veel meer koude en warme gerechtjes!

Gerelateerde artikelen

De diƫtist in Haarlem: voor mensen met onder- en overgewicht

Beste wijnproeverij Amsterdam

Kerstpakket op maat