Amsterdam Plaza
Eten en drinken

Een pizza foodtruck bij elk feest

Huur nu een pizza foodtruck in voor elk feest of evenement. Want zeg nu zelf; wie houdt er nu niet van pizza? Pizza is een echte hit voor elk feest. Pasta Joe onderscheidt zich, omdat ze de uitstraling van hun pizza en pasta foodtruck aanpassen aan uw bedrijfsfeest. Wilt u bijvoorbeeld graag een glimmende Airstream-Foodtruck uit 1962? Of wilt u liever een andere stijlvolle outlet? Laat gerust weten wat uw wensen zijn voor uw ideale Italiaanse foodtruck, dit wordt geregeld.

Een pizza foodtruck voor uw bedrijfsfeest

Heeft u een bedrijfsfeest waarbij u een pizza of pasta foodtruck in wilt huren die de catering doet? Pasta Joe helpt u graag verder. De pizza foodtruck geeft een echt festivalgevoel aan uw bedrijfsfeest. Alle pizza en pasta wordt volledig vers gemaakt vanuit de foodtruck. In de foodtruck staan de pastamachines en de verschillende sausen klaar. De groenten en eventueel het vlees of de vis worden ter plekke bereid zodat u kunt kiezen wat u op uw pizza of in uw pasta wilt hebben. Het is ook mogelijk om een vegan of vegetarische pizza of pasta te laten maken. Wilt u ook genieten van de overheerlijke pizza’s of pasta vanuit de foodtruck van Pasta Joe? Vraag dan nu een offerte aan bij dit bedrijf. Hier kunt u gelijk aangeven wat uw wensen en eisen zijn voor uw bedrijfsfeest. Er wordt een prijsindicatie gegeven, zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

Neem contact op met het bedrijf

Wilt u een pizza foodtruck inhuren voor uw bedrijfsfeest, of een ander feest? Nee dan snel contact op met Pasta Joe. De medewerkers stellen een offerte op zodat u nooit voor verrassingen komt te staan. Er wordt gevraagd wat voor foodtruck u op uw evenement wilt hebben en natuurlijk voor hoeveel mensen ongeveer. Op de afgesproken datum en tijd is de pizza foodtruck van Pasta Joe aanwezig.