Amsterdam Plaza
Image default
Eten en drinken

Foodtruck huren voor bedrijfsfeest

Foodtruck huren voor bedrijfsfeest

Wanneer je op zoek bent naar een toevoeging aan het bedrijfsfeest dan is het een foodtruck huren op locatie dé oplossing. Het zorgt ervoor dat iedereen lekker eten heeft en vrijwel iedereen houdt van pizza of pasta, dus het huren van een pizza of pasta foodtruck is altijd een goed idee. De foodtrucks van Pizza-Amici maken heerlijke pizza’s en pasta’s op locatie. De gasten kunnen van een menukaart verschillende soorten pasta en pizza’s uitkiezen en zo is er voor iedereen wat wils. 

De Amici serveren traditionele Napolitaanse pizza’s. Een Napolitaanse pizza is anders dan de gewone Romeinse pizza: hogere randen, voller deeg, een natter beleg en altijd wel ergens een schroeiplekje van de loeihete pizzaoven. Wij leggen dan ook graag uit wat onze pizza’s zo typisch Napolitaans maakt. Vraag eens naar de herkomst van de ovens of naar het deeg. De pasta’s zijn er ook in verschillende soorten en wordt op het moment zelf net als de pizza’s vers bereid. 

Pizza of past foodtruck huren 

Pizza-Amici heeft pizza en pasta foodtrucks die te huur zijn voor op locatie. Er zijn verschillende soorten foodtrucks te huur als het gaat om de grootte van het bedrijfsfeest en het aantal gasten. Zo zijn er sfeervolle piaggio’s te huur in zowel een pizza als een pasta uitvoering waarbij de klanten zelf kunnen kiezen. Het is natuurlijk ook mogelijk om alleen een pizza of pasta foodtruck te huren. De grootste pasta foodtruck kan maar liefst 600 pasta’s per uur maken en de grootste pizza foodtruck 300 pizza’s per uur! Het menu is ook in overleg, zodat iedereen iets uit te kiezen heeft. 

Neem gerust contact op voor meer informatie over de mogelijkheden die Pizza-Amici kan bieden op uw bedrijfsfeest of evenement. Geen evenement is namelijk te groot voor Pizza-Amici en en er zijn verschillende foodtrucks te combineren. 

https://www.pizza-amici.nl/