Amsterdam Plaza
Image default
Eten en drinken

Beste wijnproeverij Amsterdam

 

Beste wijnproeverij Amsterdam

 

Ben je op zoek naar een leuk uitje om te doen samen met vrienden, familie of collega’s maar weet je niet zo goed wat je moet kiezen? Ga dan voor een wijnproeverij in Amsterdam! Ik vertel je vandaag wat de beste wijnproeverij in Amsterdam is, en ook waarom dit zo is. 

 

 

Op de boot 

 

De beste wijnproeverij Amsterdam bevindt zich op een boot. Vanaf 10 personen kun je hier twee uur lang genieten van de mooie binnenstad van Amsterdam in combinatie met 5 heerlijke wijnen. Welke wijnen dit zijn, ligt aan het pakket dat je uitkiest; je kunt kiezen voor een Italiaanse of een Europese wijnproeverij. Jullie beschikken tijdens de proeverij over een privé boot met schipper, dus je hebt geen last van andere mensen. Deze unieke wijnproeverij is te reserveer vanaf €34,- per persoon met een minimum van 10 personen.

 

Extra opties 

 

Er zijn ook nog extra opties die je bij deze proeverij kunt reserveren. Wanneer je bijvoorbeeld een hele dag in Amsterdam door wilt brengen maar niet goed weet wat je moet gaan doen, zijn dit leuke opties. Zo kun je vooraf een unieke stadswandeling bijboeken. Heerlijk genieten van al het moois dat Amsterdam te bieden heeft en samen een stuk wandelen. Wil je ook na de proeverij nog iets leuks doen? Dan is het ook mogelijk om de proeverij af te sluiten met een heerlijk drie gangen diner. Wanneer je bijzondere wensen hebt kun je altijd contact opnemen om de mogelijkheden te bespreken. 

 

Reserveren 

 

Je kunt via de website makkelijk een reservering plaatsen. Je vult een aantal gegevens in samen met welk uitje je wilt reserveren en het aantal personen. Ook kun je hier je speciale wensen invullen mocht dit nodig zijn. Daarna krijg je een gratis offerte opgestuurd en wordt er zo snel mogelijk contact met je opgenomen om alles te bespreken. Ook wanneer je eerst nog graag wat meer informatie wilt ontvangen kun je dit via de website aangeven. Je vult ook dan je gegevens in en vermeld dat je graag wat meer informatie wilt krijgen. Er wordt dan zo snel mogelijk contact met je opgenomen.