Amsterdam Plaza
Image default
Horeca

Flügel

Flügel

 

Flügel is een zeer populair drankje. Het drankje zit in een flesje van 20 ml en is te herkennen aan de gele dop. Het drankje wordt veel gedronken in kroegen, discotheken en clubs. Doordat Flügel in zo’n klein flesje zit is het makkelijk mee te nemen in een tas. Dit spreekt veel jongeren aan. Doordat veel jongeren graag Flügel drinken is het drankje de afgelopen tijd ontzettend populair geworden en is het bijna niet meer weg te denken in de clubs!

 

Weetje: er is een bepaalde manier waarop Flügel moet worden genuttigd. De gele dop draai je van het kleine flesje en die dop zet je vervolgens op je neus. Daarna drink je het drankje in één keer op.

Alcohol

In Flügel zit 10% alcohol. En het is gemaakt van rode wodka en guarana. Het drankje is rood van kleur en is erg zoet van smaak. Het drankje wordt bij horeca gelegenheden vaak ingekocht in bigpacks. Voor zo’n bigpack betaal je rond de €12,00. De flesjes worden vaak verkocht in packs van 10 flesjes. Veel horeca ondernemers verkopen vervolgens die flesjes per stuk voor €2,00.

 

Slogan

Wanneer je de zin “Let the Duck out!” hoort, denk je waarschijnlijk gelijk aan Flügel. Het drankje heeft deze zin als slogan, omdat er op het flesje zelf een roze eend staat.

https://www.amsterdam-plaza.nl/