Amsterdam Plaza
Image default
Horeca

De lekkerste catering haal je in Haaksbergen

Bij de lekkerste catering in Haaksbergen zit je altijd goed als het gaat om een goede catering en een snelle service. De catering in Haaksbergen is zo goed doordat ze alleen maar gebruik maken van verse producten, die s ochtends binnenkomen. Daarbij hebben we veel ervaren koks die met erg veel liefde het lekkerste eten klaarmaken voor een goede catering. Bij ons komt het eten altijd een warmhoudbakken en zit er altijd stokbrood met salade naar keuze bij. Ook voor drinken bent u bij ons aan het juiste adres in Haaksbergen en hebben wij een ruim assortiment. Wij zijn een hardwerkend bedrijf dat de lekkerste catering levert in Haaksbergen, en zijn in staat om voor grote groepen te leveren. 

De beste kwaliteit

Als cateringbedrijf in Haaksbergen vinden we het belangrijk de beste kwaliteit te leveren. En kopen wij alleen vlees van dieren die een goed leven hebben gehad, en zij alle onze groenten en fruit biologisch. En doen we zo mee aan beter milieu voor iedereen en gooien dan ook nooit eten weg. Ons vlees is dan ook van de beste kwaliteit en wordt erg professioneel bereid. Met de catering uit Haaksbergen kun je gewoon thuiskomen en krijg je dan ook je geld terug als het niet lekker is. 

Complete barbeque 

In de zomer is niks fijner dan gezellig samen barbecueën en dan helemaal met ons vlees. Zo kun je er bij onze catering in Haaksbergen ook voor kiezen een complete barbeque te laten komen. Uitgebreide hoeveelheid vlees voor ieder wat wils en uiteraard met barbeque die later door ons wordt opgehaald. Geen gezeur, geen afwas en geen schoonmaak werk.  Maar vooral lekker genieten onder het genot van een barbeque en wat drinken ideaal als je het mij vraagt.