Amsterdam Plaza
Image default
Aanbiedingen

De ideale bijbaan voor studenten

De ideale bijbaan voor studenten

Je bent aan het studeren en je wil wat geld bijverdienen. Je bent erg veel tijd kwijt met je studie en je opleiding is niet echt flexibel. Dit betekent dat het lastig is om een bijbaan te combineren met je studie. Om toch een bijbaan te vinden kun je verschillende dingen doen. Zo kun je zelf op zoek gaan naar een baan waar je je eigen uren in kunt delen, of je kunt je inschrijven bij een organisatie die werkt als tussenpersoon tussen jou en een bedrijf. Benieuwd bij welke organisaties jij aan de slag kunt? We vertellen het in deze blog!

 

Easyjobs

Via de app van Easyjobs worden verschillende vacatures aangeboden. Hierin wordt onderscheid gemaakt tussen gigs en jobs. Gigs zijn korte klussen waar je je voor kunt aanmelden. Wanneer een bedrijf handen te kort komt, kan het bedrijf een gig beschikbaar stellen waar jij dan op kunt reageren. Wanneer het bedrijf jouw aanmelding accepteert, kun je aan de slag! Een job is voor een langere periode, denk hierbij aan vakantiewerk. Door gebruik te maken van Easyjobs deel jij zelf je tijd in en kun je reageren op werk dat jij leuk vindt, voor een periode die jou uitkomt!

 

Temper

Temper werkt op een soortgelijke manier. Je maakt een profiel aan waar je een foto en geldig identiteitsbewijs aan toevoegt en relevante werkervaring benoemt. Vervolgens kun je reageren op klussen bij jou in de buurt die passen bij jouw interesses. Wanneer je beschikbaar bent en voldoet aan de eisen kun je je aanmelding bevestigen. Het bedrijf kiest de kandidaat die het beste bij de klus past en als jij dat bent kun je aan de slag! Het verschil tussen Temper en Easyjobs is dat er bij Temper geen verschil wordt gemaakt tussen korte klussen en klussen voor langere termijn.

 

YoungCapital

YoungCapital is een uitzendbureau en is begonnen als Studentenwerk. Bij YoungCapital reageer je niet op korte klussen, zoals bij Easyjobs en Temper, maar kun je reageren op verschillende vacatures. Hier wordt onderscheid gemaakt in full-time functies met ervaring, full-time functies zonder ervaring, parttimefuncties, weekendwerk, stages etc. Door de verschillende filters te gebruiken, kun je hier een bijbaan vinden die bij jou past!