Amsterdam Plaza
Woningen

Kozijnen offerte aanvragen

Hoe onderscheid je een energiebesparende glaseenheid van een gewone?
De thermische isolatie van openingen wordt aanzienlijk verhoogd door energiezuinig glas. Hun installatie heeft ook invloed op de prijs van een raam- of deursysteem. Om een ​​echte dubbele beglazing met energiebesparend glas te kopen, en geen nep, voordat u koopt, moet u eerst weten wat het verschil is tussen een energiebesparende glaseenheid en een standaardglas, en de kwaliteit van het product controleren.

Glazen zak – een verzegelde structuur gemaakt van onderling verbonden glazen, gescheiden door een afstandhouder met een droogmiddel. Een pakket van twee glasplaten is een kamer, drie – twee kamers, vier – drie kamers. Hoe hoger de kamer, hoe luchtdichter de constructie, hoe hoger de geluids- en warmte-isolatie en het gewicht.

Kenmerken van een raam met een energiebesparende glaseenheid
Kenmerken van een raam met een energiebesparende glaseenheid

De energiezuinige dubbele beglazing met 1-2 kamers is voorzien van i-glas met een dunne metalen coating. Een titanium of zilveren afwerking is bijna onzichtbaar, maar reflecteert de warmte efficiënt terug naar de bron. Om het energiebesparende effect van beglazing te vergroten, worden in plaats van i-glass vaak warmtereflecterende folies gebruikt die ontworpen zijn om 15 jaar mee te werken.

 

Alle energiezuinige ramen en energiebesparend glas helpen energie en geld te besparen. Op winterdagen is het bij hen warmer in de kamer, op zomerdagen blijft de koelte behouden. Andere productvoordelen:

hoge thermische isolatie;
lichtheid – armaturen gaan 30% langer mee;
bescherming van het interieur tegen burn-out, mensen – tegen UV-straling;
geen condensatie;
verhoogde geluidsbescherming bij aanwezigheid van drie glazen.
Hoe kan ik een energiebesparende glaseenheid controleren?
Hoe kan ik glas identificeren met een energiebesparende functie? Om dit te doen, volstaat het om een ​​brandende kaars of aansteker dichter bij het raam te brengen. In gewoon glas wordt de vlam weerkaatst zonder extra tinten, in energiezuinig glas – met een roodachtige tint. Dit is het eenvoudigste antwoord op de vraag hoe u energiebesparend glas kunt testen.

Een meer complexe controlemethode is door verblinding. Bekijk de glazen zak vanuit een hoek – het oppervlak krijgt een lila-blauwe tint, zoals de voorruit van een auto.

Hoe een energiebesparende glazen eenheid te controleren

De meest nauwkeurige controle wordt uitgevoerd met speciale apparatuur die beschikbaar is voor specialisten van grote bouworganisaties. Het helpt om de exacte dikte van het glas te achterhalen, de aanwezigheid van een metalen coating erop, de formule van de verpakking.

Tekenen van energiezuinige beglazing zijn onder meer:

het vullen van de luchtkamers tussen de glazen kamers met een inert gas dat de ramen tegen bevriezing beschermt;
de markering van het glaspakket is “4-16 Ar-4I”, wat betekent: het glaspakket heeft 2 kamers gevuld met argon, de dikte van de glasplaten is 4 mm, een van de bladen heeft i-spraying.
De raamopening kan worden beglaasd met een eenkamerglaspakket met een energiebesparende functie in plaats van een twee- of driekamer. Het is goedkoper en het gewicht van een dergelijke structuur is minder. Warmtezuinige producten belasten de muur minder, besparen energiebronnen en gaan tientallen jaren mee. Het is een praktische keuze voor openslaande deuren, grote gevelbeglazing.

U kunt de installatie van ramen met verhoogde thermische bescherming in het bedrijf bestellen. Onze meesters glazuren professioneel openingen van elke configuratie en afmeting. Ze voeren de installatie snel en nauwgezet uit. We installeren profielsystemen die in eigen huis zijn gemaakt van originele merkcomponenten, waardoor we betaalbare prijzen hebben voor hoogwaardige ramen.

 

Kozijnen offerte aanvragen

https://offerte-pvc-ramen-deuren-glazen-schuif.be/