Amsterdam Plaza
Aanbiedingen

Ben jij klaar voor de zomer van 2022?

Ben jij klaar voor de zomer van 2022?

Het is bijna zover de zomer komt er weer aan en dat betekend veel naar buiten, de BBQ aanknallen en lekker genieten van dagjes op het strand. Heerlijk is het, dus vergeet er niet echt van te genieten! We kijken in deze blog naar een aantal dingen waar je op kan letten aankomende zomer en een aantal leuke activiteiten. Ben jij benieuwd naar wat inspiratie voor aankomende zomer en hoe je deze kan invullen? Lees dan snel deze blog verder en kom erachter wat jij deze zomer gaat doen.

 

Zeilen

Het allerleukste aan de zomer is misschien wel dat je de hele dag op het water kan zijn. Je kan lekker zwemmen en varen. Ronduit genieten van het weer is al gewoon super. Een leuk idee voor aankomende zomer is varen in een zeilboot. Afhankelijk van je voorkeur kun je kiezen voor zowel een sportieve als een rustige grote chill boot. Uiteindelijk maakt het niet uit je moet gewoon gaan voor wat jou het leukste lijkt. Een goed idee wat we je graag meegeven is om samen met vrienden een zeilbootje te huren en naar een eiland toe te zeilen om te BBQ’en. Neem een pilsje en een wijntje je mee en je zult de tijd van je leven hebben. 

 

Varen op een sloep

Natuurlijk moet je wanneer je zou gaan zeilen zelf ook nog wel aardig aan de bak. Het is natuurlijk mogelijk dat dit niet helemaal je ding is. Als dit het geval is dan is er nog niks aan de hand. Je kan natuurlijk ook gewoon lekker op een sloepje gaan liggen en een beetje ronddobberen. Wat nog leuker is dan een sloep is een vlot met motor en BBQ erop. Deze kun je ook gemakkelijk zelf bouwen en zo’n boot passen wel 10 tot 15 mensen op. Je kan dus genoeg gezelligheid kwijt op die boot. 

 

Dagje op het strand

Het is natuurlijk heel goed mogelijk dat jij helemaal niks met boten en het water hebt. Vrees niet, dan zijn er nog genoeg leuke dingen om te doen in de zomer. Denk bijvoorbeeld aan een dagje naar het strand! Voor de mensen die hier fan van zijn hebben we een baanbrekende tip. Doe eens onderzoek naar passende strandkleding. Kijk eens op de site van Ibizamode onder de categorie kleding strand. Dan kom je er waarschijnlijk achter dat er voor jou ook wat leuks tussen zit!

 

https://www.ibizamode.nl/