Amsterdam Plaza
Aanbiedingen

Geef je huid een boost

Naarmate je ouder wordt, krijg je steeds meer last van kleine kwaaltjes. Je houd wordt minder stralend, je haar is breekbaar en dof en je nagels scheuren snel in. Het is al veel populairder dan eerst om goed voor je huid, haar en nagels te zorgen, maar vaak doen we dit alleen door een creme of een olie en vergeten we dat voeding ook een gigantische rol speelt in het proces. Zo zou je je huid, haar en nagels van binnenuit kunnen stimuleren met behulp van een luminous beauty shake. Wil je weten welke voordelen deze shake met zich meebrengt? Lees dan snel deze blog!

De grootste voordelen van de beauty shake
De shake bevat erg veel ingredienten die erg goed zijn voor je huid, haar en nagels. Door deze ingredienten blijft je huid mooi glanzend en vrij van rimpels. Naast dit voordeel worden ook andere gezondheidselementen gestimuleerd door het drinken van deze shake. Zo worden je hormoonhuishouding, je natuurlijke energie, vruchtbaarheid, geheugen en gemoedstoestand geboost. Naast al deze voordelen bevat de shake ook nog een vitamine C, magnesium, zink en is hij volledig veganistisch. 

De werkzame stof in de beauty shake
Doordat de collageenhoeveelheid afneemt naarmate je ouder wordt zou je last kunnen krijgen van de eerdergenoemde klachten. Deze stof zorgt er namelijk samen met elastine voor dat je huid soepel blijft. Doordat deze stof afneemt kan het dus zijn dat je er wat ouder uit gaat zien en extra rimpels krijgt. Maar gelukkig kun je hier dus wat aan doen! Zorg ervoor dat je belangrijke stoffen als eiwitten en collageen binnenkrijgt en dan kom je al een heel eind! Door het drinken van de luminous beauty shake ben je elke dag in een keer klaar. 

Hier kun je de beauty shake bestellen
Ben je geïnteresseerd in de beauty shake en wil je er een bestellen? Neem dan een kijkje op de website van Superfoodies. Bij deze webshop kun je naast superfoods en andere sportvoeding ook de beauty shake bestellen. Twijfel dus niet en neem een kijkje op de webshop van Superfoodies! Hier staat per product ook duidelijk omschreven wat de voordelen zijn en hoe het kunt gebruiken!

 

 

https://superfoodies.nl/

Gerelateerde artikelen

De drie beste idee├źn om jouw kale muren te pimpen!

Telefoonhoesjes kopen?

Tweedehands fietsen kopen in Deventer