Amsterdam Plaza
Image default
Aanbiedingen

De voordelen van een champagnetoren huren

Een champagnetoren kent vele voordelen. In deze blog bespreken we de belangrijkste

Je kent het wel, de meest prachtige toren die je altijd bij een bruiloft ziet staan. Dit is namelijk de champagne toren met de meest unieke kleuren. De welbekende toren zorgt voor een unieke uitstraling op het evenement. Hierbij kan je op verschillende evenementen een champagnetoren huren. In dit artikel lees je alles over de champagnetoren en waar je die kunt vinden.

Waar kan ik het beste een champagnetoren huren?

Er zijn niet heel veel champagne toren aanbieders in Nederland. Dit komt omdat je hier de juiste materialen voor nodig hebt. Daarnaast personeel die beschikt over uitstekend gastvrije kwaliteiten. De beste aanbieder van Nederland is het bedrijf barcompany. Zij staan met hun champagnetorens op diverse locaties en leveren een totaal pakket. Hier moet je denken aan een mobiele toren met prachtige decoratie en diverse soorten champagne. Deze toren kan ook naar gelegenheid worden aangepast en gedesigned.

Waarvoor is een champagnetoren geschikt?

Een champagnetoren huren is een exclusief middel om jouw evenement een boost te geven. Hiervoor zorg je dat er een extra exclusieve uitstraling is met een champagnetoren die je zelfs op locaties kunt verrijden. Deze champagnetoren is geschikt voor evenementen zoals: bruiloften, verjaardagen, beurzen en op speciale feestdagen. Daarnaast is de champagnetoren beschikbaar in diverse stijlen en thema’s.

Wat is het geheim dat een champagne toren niet instort?

Het geheim hiervan is dat de bovenstaande glazen van de champagnetoren niet worden gevuld met champagne. Deze worden gevuld met gekleurd water en worden niet aangeraakt door de bartenders. Hierdoor hoeven zij enkel de toren op te bouwen. Alleen aan de onderste laag te zitten die goed beschermd is met extra wanden.

Nu je alles weet over een champagnetoren is de volgende zet aan jou. Dus waar wacht je op? Bel of mail barcompany en vraag die vrijblijvende offerte op! Hun website bekijk je op barcompany.nl

 

https://Barcompany.nl