Amsterdam Plaza
Aanbiedingen

iPhone XR scherm vervangen

De iPhone XR is een van de nieuwste modellen in de reeks van Apple smartphones. De iPhone XR is uitgebracht als opvolger van de iPhone X en heeft een futuristisch design met een 6,1-inch Liquid Retina LCD-scherm. Door het Retina display van Apple kun je genieten van prachtige natuurgetrouwe kleuren en haarscherpe beelden. De iPhone XR is het budget model uit deze serie. Dat zie je er op het eerste gezicht niet aan af, maar het is wel merkbaar in de prijs. De achterkant is bijvoorbeeld niet van versterkt glas maar van aluminium gemaakt, en het display is een LCD-scherm in plaats van een OLED scherm, wat goedkoper is. Mocht er dus iets stuk gaan aan je iPhone XR, dan zijn sommige onderdelen als het scherm dus ook goedkoper om te vervangen. Een iPhone XR scherm vervangen is dus een betaalbare oplossing wanneer je mankementen of schade aan je scherm hebt.

 

Wanneer moet je een iPhone XR scherm vervangen?

Het scherm van de iPhone XR is 6,1 inch groot, en zoals alle schermen van Apple is het gemaakt van versterkt en duurzaam glas. Je iPhone XR heb je dagelijks nodig, en daarom neem je het apparaat ook overal mee naartoe waardoor je de kans loopt dat het apparaat beschadigd raakt. Scherpe puntige voorwerpen kunnen krassen maken op het scherm, en het scherm kan barsten als je je telefoon op de grond laat vallen. Als je scherm ernstig beschadigd is geraakt kun je niet meer goed te lezen wat er op je display staat, en als het glas van je scherm is gebarsten is swipen ook geen pretje. Er bestaat ook een kans dat je iPhone software of hardware probleem gaat vertonen. Misschien heb je een scherm wat ‘bevriest’ of reageert het scherm niet meer op aanraking. Dat kan worden veroorzaakt door een bug in de software van de iPhone. Wanneer je display te veel mankementen vertoont zodat het niet meer fijn is om mee te werken is het tijd om het iPhone XR scherm te laten vervangen. 

 

Een iPhone XR scherm vervangen voor een redelijke prijs

Het vervangen van een iPhone XR scherm is goedkoper dan een nieuwe iPhone kopen. Als het scherm het enige onderdeel is dat gebreken vertoont kan een eenvoudige reparatie ervoor zorgen dat je nog jaren plezier van je iPhone XR kunt hebben. Het GSM Reparatie Centrum kan snel en voor een redelijke prijs het scherm van je iPhone XR voor je vervangen. Je kunt een afspraak maken om je iPhone langs te brengen, of als je niet in de gelegenheid bent om naar een van hun vestigingen te gaan dan is er ook de mogelijkheid om je telefoon op te sturen. De reparatie is binnen een half uur gedaan en je krijgt 12 maanden garantie op het nieuwe iPhone XR scherm.

Gerelateerde artikelen

Barber Amsterdam

Help! Hoe kom ik de lockdown door – Black Friday shopping!

Kiest u voor een binnen- of buitensauna?