Amsterdam Plaza
Image default
Aanbiedingen

Deze maand: kerst save the date kaarten

December is begonnen en Kerstmis komt er weer aan. Dat betekent een drukke maand vol gezelligheid! December is de maand met prachtige feesten, zoals Sinterklaas, Oud & Nieuw en natuurlijk Kerstmis. Dat houdt in dat je weer op zolder kan kruipen om de kerstversiering te pakken voor de kerstboom en het huis weer sfeervol en gezellig kan maken. Vergeet niet tussendoor warme chocolademelk te drinken… met slagroom. Alhoewel, echt koud is het nog niet. 

2020 wordt jullie trouwjaar!

2020 wordt voor jullie een prachtig jaar om naar uit te kijken want dan gaan jullie trouwen. Nu besef je ook gelijk dat 2019 een fantastisch jaar was want daarin ben je wellicht ten huwelijk gevraagd. Nu kan je natuurlijk niet wachten om je save the date kaarten te versturen, zodat iedereen er op jullie trouwdag bij is. Je wilt zo snel mogelijk de kaarten op de post doen, maar doe je dat de komende twee weken dan komen ze tussen de kerstkaarten terecht. Hoe leuk is het dan om een kerst save the date te versturen. Zo heb je gelijk twee kaarten in één, dus een flinke besparing. Een huwelijk is tenslotte al duur genoeg.

Een kerst save the date kaart?

Je zit vast te denken: een kerst save the date kaart? Hoe zie ik dat voor me? Een save the date verstuur je zo 6 maanden voor je huwelijk naar de belangrijkste gasten zodat ze op tijd weten welke datum ze moeten vrijhouden in hun agenda. Hoe leuk is het dan om een save the date te versturen met jullie huwelijksaankondiging en een lieve kerstboodschap voor de feestdagen? Onze nieuwe collectie met kerst save the date kaarten heeft er vast wel een ontwerp dat bij jullie past. De meeste save the date kerstkaarten hebben een mooie donker groene/blauwe achtergrond met een touch of gold. De kleur donkergroen is nu erg in de mode en in 2020 blijft deze diepe kleur ook helemaal hip. Een mooie tekst op de voorkant in een chique lettertype en meer heeft deze kaart niet nodig! 

Wanneer verstuur je dan je trouwkaarten?

Op een save the date staat hoef je alleen de datum te plaatsen. Het gaat erom dat je iedereen jullie huwelijksplannen laat weten en dan men weet welke dag ze vrij moeten nemen. Vandaar dat je deze zo 6 tot 8 maanden vooraf kan sturen zodat er nog geen vakanties of ander verlof gepland is op jullie grote dag. Wel is het handig, om verwarring te voorkomen, op de kaart te vermelden dat de echte trouwkaart later volgt. De werkelijke trouwkaarten stuur je zo’n 6 weken voor de huwelijksdag. Dan zijn alle tijdstippen, locaties en details bekend. Alvast fijne feestdagen!

https://koningkaart.nl/trouwkaarten/save-the-date-kaarten