Amsterdam Plaza
Image default
Aanbiedingen

Twee soorten verzenddozen die je kunt laten bedrukken

Als je een webshop hebt, verstuur je natuurlijk regelmatig pakketten. Om de producten zo goed mogelijk te beschermen tijdens de verzending, moet de verzenddoos perfect om het product passen. Daarom zijn er verschillende soorten verzenddozen ontworpen. Als bedrijf is het dus belangrijk om verschillende dozen op voorraad te hebben. Alleen dan weet je zeker dat jouw producten veilig aankomen bij de klant. Ben je benieuwd naar de drie populairste verzenddozen? Lees dan verder en kom erachter!

Postdozen

Postdozen zijn kartonnendozen die je in elkaar moet vouwen. Deze dozen worden plano geleverd. Dat betekent dat je de dozen zelf in elkaar moet zetten. Het voordeel hiervan is dat deze niet veel ruimte innemen in het magazijn. Om te beginnen vouw je de doos uit elkaar en zijkanten naar binnen. De bodem tape je vervolgens vast met tape. Deze dozen zijn verkrijgbaar in allerlei soorten kleuren en maten. 

Autolock dozen

Naast de gewone postdozen, zijn er ook autolock dozen. Deze dozen hebben een aantal voordelen. Om te beginnen zijn ze door de speciale bodem erg makkelijk en snel in elkaar te zetten. Daarnaast heeft de doos een antidiefstal bodem. Met deze bodem is het niet mogelijk om een hand tussen de bodem te steken. Tot slot is er geen tape nodig om de doos vast te maken. 

Verzenddozen laten bedrukken 

Nu je weet wat de populairste verzenddozen zijn, kun je zelf bedenken of deze handig zijn voor jouw webshop. De verzenddozen kun je gemakkelijk online bestellen bij Rtoimshop.nl. Deze partij heeft een enorm aanbod aan verzenddozen in allerlei verschillende kleuren en maten. Ook is het mogelijk om de verzenddozen te laten bedrukken. Ideaal als je wilt investeren in de naamsbekendheid van jouw bedrijf. Dus wil je verzenddozen bedrukken? Neem dan contact op met de medewerkers van Rotimshop.nl

https://www.rotimshop.nl/