Amsterdam Plaza
Internet marketing

Responsief webdesign

software engineering master

Door responsive design te gebruiken, kunt u het gebruiksgemak voor mobiele gebruikers verbeteren. Door de explosieve groei van verschillende apparaten zoals tablets, smartphones en minitablets groeit de vraag naar responsive design alleen maar. Bij het weergeven van een pc-website op het kleine scherm van een smartphone in landschaps- of portretformaat is de situatie immers compleet anders. In 2020 zal de vraag naar mobiele apparaten weer groter zijn. Hoge resolutie en Retina-schermen vervangen steeds vaker pc-computers. De vorige trend in webdesign was om het scherm te vullen en het scherm te verkleinen of het scherm te verkleinen op een tablet.

Veel mensen denken dat adaptief ontwerp de toekomst van het netwerk is. Een website met een responsive design is een website die rekening houdt met de verschillende resoluties en eisen die momenteel door smart media worden gehanteerd. De lay-out van de website wordt constant aangepast aan de schermgrootte. Of u nu een smartphone of een laptop gebruikt, u kunt het beste op dezelfde website bladeren.

Daarom zijn deze sites niet uitbreidbaar, maar worden er “blokken” informatie tussen geplaatst. Als gevolg hiervan is de lay-out van de site veranderd. Onthoud ook dat er nieuwe apparaten met verschillende resoluties zullen zijn. Het maakt niet uit welke resolutie bezoekers gebruiken, de ideale website ziet er altijd het beste uit. Deze technologie werkt echter alleen met de nieuwste browsers!

De kwaliteit van de website is een belangrijk aspect van SEO. Een hoog bouncepercentage resulteert in een lagere score. Wanneer mobiele bezoekers een niet-geoptimaliseerde website zien, verlaten ze waarschijnlijk de website onmiddellijk. Hoe beter de gebruikerservaring, hoe langer ze op de site blijven, hoe hoger je SEO-waarde. Daarom moet tegen 2020 adaptief webdesign of adaptief ontwerp worden uitgevoerd op mobiele websites.Neem contact met ons op en we bespreken verschillende mogelijkheden.

E-mail: info@webdevelopmentapp.com 
BE: +32 499 41 46 24 
Franklin Rooseveltplaats 12, 2060 Antwerpen, Belgie

https://webdevelopmentapp.com/nl/development.html

Gerelateerde artikelen

Social media sales: hoe boost je dit?

Overwegingen die je moet maken wanneer je SEO gaat uitbesteden