Amsterdam Plaza
Image default
Bedrijven

Bedrijfsverhuizing in Amsterdam? Hebo verhuizing!

Een bedrijfsverhuizing plannen is een hele onderneming. Heeft u een bedrijf in Amsterdam en heeft u verhuisplannen? In deze blog leest u alles over de juiste voorbereidingen.

Bedrijfsverhuizing 

Wat komt er allemaal kijken bij een bedrijfsverhuizing? Het bedrijf draaiende houden tijdens de verhuizing lukt door een goede voorbereiding. Een goede onderlinge communicatie binnen het bedrijf is een goed begin. Daarnaast moet de externe communicatie uiteraard ook goed geregeld zijn. Het maken van een draaiboek is erg handig. U kunt het inrichten van werkplekken aanpassen tijdens de verhuizing, zodat het voor u personeel aangenaam is om door te blijven werken. Een goede voorbereiding is het halve werk. Het afstemmen op datums en tijden van de verhuizing is ideaal, zodat uw bedrijf zo optimaal mogelijk draaiende blijft.  Om de hinder van een verhuizing zoveel mogelijk te vermijden en uw bedrijf zo normaal mogelijk te laten functioneren is een uitstekend werkende planning nodig. Dozen waarin de belangrijkste zaken zitten kunt u zolang mogelijk bereikbaar houden, hierdoor voorkomt u veel stress.  Eventueel kan er gezorgd worden voor een archief- en boedelopslag. 

Een zorgeloze verhuizing? 

Voor een bedrijfsverhuizing heeft u nogal wat energie nodig. Om de verhuizing zo zorgeloos mogelijk te laten verlopen kunt u een checklist maken met onder anderen de volgende punten: 

 • Projectcoördinator aanstellen
 • Verhuisbudget bepalen
 • Beëindigen van de huur huidige bedrijfsruimte
 • Bepalen wat er allemaal mee moet
 • Wanneer inpakken?
 • Per afdeling verhuizen
 • Verhuisinstructies personeel
 • Verhuisdozen coderen
 • Evaluatie verhuisbedrijf

Verhuizingen zorgen altijd voor extra spanningen. Het is verstandig om daar rekening mee te houden naar uw personeel en natuurlijk naar uzelf. U kunt de verhuizing van uw bedrijf het beste plannen (voor zover mogelijk) in een periode waar de werkdruk het laagst is. Let op de communicaties met uw zakenpartners en licht ze in over de aankomende bedrijfsverhuizing. Regel op tijd de adreswijzigingen op bedrijfsgerelateerde post en bankzaken. Zorg voor de juiste lunchpauzes of laat de lunch verzorgen voor uw bedrijf tijdens de verhuisperiode. Duidelijke afspraken maken en tussendoor bespreken over de voortgang van de verhuizing is prettig voor alle betrokkenen. Zo zorgt u ervoor dat het voor iedereen overzichtelijk blijft. 

Verhuisbedrijf Amsterdam 

Het is fijn wanneer u het verhuizen van uw bedrijf in Amsterdam kunt laten regelen door een verhuisbedrijf in Amsterdam. U kunt zeker zijn van een professionele aanpak van de verhuizers bij ervaren verhuisbedrijven zoals Hebo verhuizing. De verhuizers van dit bedrijf helpen u waar ze kunnen. Van in- en uitpakwerk tot aan demonteren en monteren, zo helpen ze u om uw bedrijf vakkundig te verhuizen. Met jarenlange ervaring is het verhuizen van uw bedrijf door hen eenvoudig en snel te regelen. Wat een goed verhuisbedrijf allemaal voor u doet? Ze pakken voor u de verhuisdozen in en uit en verzorgen het verhuistransport. Ze regelen eventuele opslagruimtes en regelen adequaat uw verhuizing. Bij het verhuizen van breekbaar materiaal wordt er opgelet dat het zorgvuldig beschermd wordt, zodat het heel overgebracht wordt naar de nieuwe bestemming. U kunt zich tegen eventuele onverwachte schade natuurlijk verzekeren. Laat u online informeren voordat u een verhuisbedrijf regelt. Met een verhuisbedrijf als Hebo in Amsterdam zit u goed. Geen zorgen over de verhuisdag zelf, deze is goed geregeld van te voren. De verhuizers weten wat ze moeten doen en voor u het weet is uw bedrijf keurig verhuisd naar zijn nieuwe plek. Meer hierover leest u op de pagina over bedrijfsverhuizingen in Amsterdam.

Tot slot 

Tijdens het verhuizen is het belangrijk om het overzicht te behouden. Om het overzicht te behouden maakt het verhuisbedrijf over het algemeen gebruik van methodes, zoals: 

 • Sorteren per kamer
 • Nummeren en labelen

Op de verhuisdozen kunt u schrijven bij welke ruimte deze hoort, dat scheelt veel werk bij het uitpakken. De dozen worden direct in de daarvoor bestemde ruimte gezet. Dit kunt u doen door een bepaalde kleurcode te gebruiken per afdeling of door middel van nummeren of labelen. Voor breekbare dingen wordt er gebruik gemaakt van kranten of bubbeltjes plastic. Een goed verhuisbedrijf weet hoe het verhuizen moet en regelt het voor u tot in de puntjes. In Amsterdam uw bedrijf verhuizen? Hebo verhuizing is een goede keus. Het wordt voor u een stressvrij verhuizen als u het aan deze professionals overlaat. Geen onnodige zorgen. u heeft het al druk genoeg. Geef het uit handen aan Hebo, die regelt zo: correct en vakkundig!

https://heboverhuizingen.nl/bedrijfsverhuizing-amsterdam/