Amsterdam Plaza
Auto's en Motoren

Auto, scooter of motor, je rijbewijs halen in Amsterdam doe je bij Caland

Het halen van ieder rijbewijs is iets dat natuurlijk super leuk is, je krijgt namelijk meer vrijheid en kan dus ook meer dan wat je zelf wil. Je bent namelijk niet meer afhankelijk van anderen of het openbaar vervoer. Wanneer je bezig bent met het halen van je rijbewijs is het natuurlijk wel belangrijk dat alles op de juiste manier aan je wordt geleerd, je moet dus wel bij de juiste rijschool zitten wanneer je gaat lessen. Caland is een goede rijschool, dit is te zien aan het hoge slagingspercentage. Hieronder kun je meer lezen over Caland.

Lessen volgens de RIS-methode

Wanneer je gaat voor je auto rijbewijs kun je bij Caland lessen volgens de RIS-methode, dit is een methode die niet door iedere instructeur mag worden gehanteerd. Om de RIS-methode toe te mogen passen moet een instructeur gekwalificeerd zijn. Wanneer je gaat lessen volgens de RIS-methode heb je als doel een aantal onderdelen te beheersen, deze onderdelen zijn: Het bedienen en beheersen van een auto, je veilig kunnen gedragen in het verkeer en weten hoe je moet handelen in moeilijke en makkelijke verkeerssituaties. In totaal ga je vier praktijktoetsen doen, de vierde is uiteindelijk je examen. 

Avond en weekend

Bij Caland houden ze rekening met iedereen, ook met de mensen die fulltime werken, het is namelijk ook mogelijk om in de avond of in het weekend te lessen bij Caland. Het is dus niet nodig om vrij te nemen voor rijlessen. 

Vrouwelijke instructeurs

Wat ook erg fijn is aan Caland zijn de vrouwelijke instructeurs, vooral voor meiden is dit fijn. Vrouwen leggen toch op een andere manier iets uit dan mannen, ook handelen ze allebei anders is verschillende situaties. Als meisje zijnde kun je dus altijd vragen naar een vrouwelijke instructeur. 

 

Gerelateerde artikelen

Tips voor jouw rijlessen bij rijschool Zoetermeer

Zakelijk elektrisch leasen

Voordelen van private lease