Amsterdam Plaza
Image default
Bedrijven

Analyseer uw sloten in huis

Analyseer uw sloten in huis

De waarheid is, helaas, dat als iemand bij u thuis wilt inbreken, dat diegene bij u thuis zullen komen. Het doel van sloten is om de voortgang van de indringer lang genoeg te verhinderen om te worden gedetecteerd. Wij van slotenmaker Amsterdam (onderdeel van Lock Secure) geven u enkele tips om de kwaliteit van uw sloten te controleren.

Het is absoluut noodzakelijk dat u deadbolts bij u thuis hebt geïnstalleerd. Hoewel de meeste normale knoppen en hendelsloten een zekere mate van veiligheid bieden, zal een nachtslot de inbraak afremmen of vertragen. Een probleem dat optreedt wanneer een nachtschoot onjuist is geïnstalleerd, is echter dat het gat in het frame van de deur, waar de bout gaat wanneer de deur is vergrendeld, vaak niet diep genoeg wordt geboord om de bout volledig te kunnen laten vastklikken. Als de bout van een nachtslot niet volledig is uitgeschoven, is de nachtschoot vrijwel niet effectief, net als een slot dat niet goed is geïnstalleerd.

Zorg ervoor dat u je ramen controleert. Als ze open schuiven en van buitenaf toegankelijk zijn, hebt u dan een andere vorm van vergrendeling dan die is meegeleverd? De meeste sloten die bij de ramen worden geleverd, zijn alleen grendels die een raam gewoon dichthouden, maar niet echt vergrendelen. De meeste van hen kunnen van buitenaf worden gemanipuleerd en met minimale inspanning worden geopend.

Controleer uw glazen schuifdeuren. Een traditionele patiodeur is het meest kwetsbare instappunt, omdat deze meestal achter in het huis ligt, verborgen voor de waakzame ogen van de buren. Deze deuren worden meestal alleen beveiligd door hetzelfde type vergrendeling waarmee uw ramen worden vergrendeld. Veel van deze deuren zijn verkeerd geïnstalleerd en kunnen zelfs van buitenaf uit het frame worden getild. Net als bij uw ramen, moet u ervoor zorgen dat u een secundaire vorm van vergrendeling op uw glazen schuifpui hebt. Zelfs een deurpen, die helpt om de beweegbare deur aan de stationaire deur te bevestigen, en de mogelijkheid om de deur uit het frame te tillen, vermindert.

Als u een poort hebt die naar de achterkant van uw huis leidt, beveilig deze dan met een ander slot dan wat gewoonlijk wordt geboden. Afhankelijk van uw huissluizenmerk, kunt u sloten kopen voor uw poorten die kunnen worden opgespoord tot dezelfde sleutel als uw huissloten, zodat u niet meer sleutels hoeft mee te nemen dan nodig is. Veel buitenverlichting is ook altijd een goed idee.

Werk uw vergrendelingen bij en voeg deadbolts toe. Sloten zijn net als alles wat u koopt in de zin dat u krijgt waar u voor betaalt. Als u een slot van $ 10 koopt, dan heb u een slot van $ 10. Waarom zou u duizenden dollars uitgeven voor de spullen in ons huis en het beveiligen met het goedkoopste slot dat u kunt vinden? Als u een goede vergrendeling hebt die correct is geïnstalleerd, zorg er dan voor dat deze goed is gesmeerd en aan de deur wordt vastgezet.

 Sleutels en sloten moeten op elk moment worden gewijzigd wanneer u naar een nieuw huis, appartement of kantoor gaat, ongeacht wanneer u wordt verteld dat het voor het laatst is gerecycled; wanneer u sleutels uitdeelt aan mensen zoals aannemers en reparateurs of iemand die geen vaste sleutelhouder is, omdat u nooit weet of uw sleutel is gedupliceerd; wanneer u een sleutel verliest; en alleen voor veiligheidsdoeleinden, eens om de paar jaar.

http://www.locksecure.nl/slotenmaker-amsterdam