Amsterdam Plaza
Image default
Aanbiedingen

Ajax beveiligingssysteem

Ajax beveiligingssysteem

Lees over het Ajax alarm en de voordelen van een draadloos alarmsysteem om je woning of bedrijfspand optimaal te beveiligen. Online is het assortiment goed te bekijken. Er is een Ajax Starterkit en je hebt dan de keuze tussen wit of zwart, maar daarnaast is de uitgebreiderde Starterkit 2 plus en de Basiskit. Hierdoor is het eenvoudig als je woning nog geen alarmsysteem heeft, want middels een pakket en de installatieservice, is je woning goed te beveiligen.

Draadloos alarmsysteem

Draadloze systemen zijn niet te omzeilen. Als het gaat om inbraakpreventie dan ben je bij Ajax aan het goede adres, want wij hebben de middelen. Wat denk je van een MotionCam Outdoor? Voordat een inbreker in huis is gaat er een signaal uit, je kunt dus een inbraak voorkomen. Wij van Ajax alarm beseffen al te goed dat je inbrekers vóór moet zijn, want slachtoffer zijn van een inbraak geeft psychologisch veel impact. Het gevoel dat ongure types tussen je spullen hebben zitten neuzen is niet fijn. Het komt voor dat iemand die ooit slachtoffer is geweest van een inbraak tot jaren later liever niet van huis gaat, liever visite ontvangt dan ergens op bezoek gaat, en op die manier zijn of haar woning wil bewaken. Ga dus voor een draadloos alarmsysteem van Ajax, dan kun je onbezorgd van huis.

Het Ajax alarm heeft zich bewezen

Het is een lang en technisch verhaal hoe het Ajax alarmsysteem is geworden tot wat het nu is. Een voorbeeld van een lang verhaal is doorgifte van het signaal van de camera naar het systeem, en naar je smartphone. Gaat een signaal via de WiFi, en zo nee, waarom niet? Het is een hele ontwikkeling geweest met als eindresultaat dat een draadloos alarmsysteem een stabiele verbinding is die door kwaadwillenden niet te omzeilen, hacken, of uit te schakelen is. Het gaat in ieder geval niet via WiFi omdat die verbinding niet stabiel is. Wij van Ajax alarm hebben tien jaar ervaring, en daaruit kun je concluderen dat alles in het assortiment zich heeft bewezen. Bekijk in ieder geval het assortiment en ga voor een offerte. Soms is het mogelijk om voor een lage prijs een betrouwbaar alarmsysteem te laten installeren door onze service, en op die manier ben je inbrekers voor, want dieven wagen zichzelf liever niet aan een object met een elektronisch alarmsysteem. Tevens kun je bij ons terecht als het complexer is. Bijvoorbeeld je wilt je garage waar je oldtimer staat beveiligen, dit alarm moet los in te schakelen zijn dan van de woning, en voor zo’n situatie hebben wij een prima draadloos beveiligingssysteem.

https://draadloos-alarmsysteem.com/waarom-ajax-alarm