Amsterdam Plaza
Image default
Aanbiedingen

Het beste schoonmaakmateriaal

Het leven in huis gaat gepaard met rommel en viezigheid. En dat dient natuurlijk schoongemaakt te worden. Niks is zo vervelend als een leven in een rommelig en vies huis. Want wist je dat een rommelige ruimte de creativiteit beperkt? Er zit dus niks anders op dan het houden van een schoonmaak sessie. Daarvoor heb je natuurlijk het beste schoonmaakmateriaal nodig. In dit blog leggen wij jou uit hoe je daarvan gebruik kunt maken.

De stofwissers

In sommige gevallen kan je stof niet waarnemen terwijl het wel degelijk aanwezig is. Daarom kan fijn zijn om de schoonmaakdag te beginnen met het verwijderen van stof. Schoonmaken doe je altijd van boven naar beneden. Dus ook met het schoonmaakmateriaal voor het verwijderen van stof, je begint dan bovenaan het plafond. Daarna neem je de muren mee en je eindigt op de grond. Wanneer je een hoog oppervlak wilt schoonmaken kan je uitrolbare stofwissers aanschaffen. Erg handig voor als je er niet direct bij kunt. Ook bestaan er kleine stofwissers voor in de hand en grote vegers voor de vloer. Wanneer de stofdoek vies is na gebruik kan deze weggegooid worden. De volgende keer kan je gebruik maken van een nieuwe en schone doek. 

De mopsystemen

Wanneer je de vloer goed wilt reinigen is het van belang om na te denken welke schoonmaakmateriaal je nodig hebt. Denk bijvoorbeeld eens aan de traditionele mop met verschillende slierten of de moderne variant, de vlakke mop. Deze is tevens beters dan de traditionele. Dat komt omdat een vlakke mop de ondergrond te allen tijde aanraakt. Zo ben je er zeker van dat het vuil wordt verwijderd.

De bezems

Wanneer je houdt van een schoon vloeroppervlak is een bezem je beste vriend. Het assortiment van bezems is dan ook erg groot. Als je te maken hebt met een vieze vloer kan je deze reinigen met een vloerschrobber. Deze schrobber is gemaakt voor vloeren die nat mogen worden. Je poetst de viezigheid er gemakkelijker af. Wanneer je kleine dingen wilt opruimen kun je het beste gebruik maken van de hoekbezem. 

Hygiëne

Ook is het belangrijk om de hygiëne thuis op orde te houden zodat bacteriën niet verspreiden. Met de hygiene dispenser zorg je voor een veilige thuisbasis.