Amsterdam Plaza
Bedrijven

Zeepdispensers: wat heb je eraan en wat zijn de mogelijkheden?

Gezien de virussen die de laatste tijd de wereld in hun greep hebben gehouden, met het coronavirus en de Mexicaanse griep als voorbeelden, is optimale hygiëne in de horeca meer dan ooit van groot belang. Als er iets is dat je wilt voorkomen, is het wel dat jouw personeel of klanten ziek worden doordat de hygiëne in jouw café, restaurant of winkel niet in orde blijkt te zijn. Zeker in de buurt van toiletten is de mogelijkheid om je handen grondig en met een goede en effectieve zeep te wassen erg belangrijk. Met zeepdispensers die goed bruikbaar zijn en een goede kwaliteit zeep hebben, zorg je voor een optimale hygiëne in jouw horecaonderneming. Zeepdispensers zijn speciale hulpmiddelen, waarmee je zeep kunt bewaren en doseren. Maar welke voordelen hebben dispensers nog meer? En welke mogelijkheden zijn er allemaal qua soorten en modellen dispensers.

 

Je brengt een boodschap over op andere mensen

 

Als je in jouw bedrijf op de toiletten en op andere relevante plekken dispensers voor zeep ophangt of neerzet, geef je een boodschap aan je klanten af. Namelijk: ik neem de gezondheid van onze klanten én van het personeel serieus. Dit zorgt voor een positieve beeldvorming van je horecaonderneming. Omgekeerd krijgt een restaurant of café waar dispensers ontbreken of niet in orde zijn, al snel een slechte naam als onhygiënisch bedrijf. Kortom: door goede dispensers voor zeep aan te schaffen, geef je de reputatie van je bedrijf een positieve impuls.

 

Eigen keuze qua inhoud

 

Een ander voordeel van een dispenser is dat je keuze hebt qua dispensers en inhoud. Kies je over een grote zeepdispenser, dan hoef je die niet zo vaak bij te vullen. Een compactere dispenser kan ook prettig zijn, als je deze vooral thuis gebruikt of er weinig mensen zijn die gebruik maken van je zeepdispenser

 

Mogelijkheden qua typen zeepdispensers

 

Als je goede zeepdispensers zoekt, valt er gelukkig veel te kiezen. In hoofdzaak worden er drie soorten dispensers voor zeep onderscheiden: staande dispensers, wanddispensers en automatische dispensers. Staande dispensers zijn handig bij het aanrecht of in een privétoilet. Wanddispensers en automatische dispensers zijn het meest geschikt voor bedrijfsmatig gebruik, zoals in de horeca. Je voorkomt met deze soorten dat de dispenser zoek kan raken.