Amsterdam Plaza
Beauty en verzorging

Witte tanden als nieuw schoonheidsideaal

Steeds vaker laten we aanpassingen doen aan ons lichaam. Van het laten opspuiten van onze lippen tot het vergroten of verkleinen van borsten en van het krijgen van dikke billen tot het ondergaan van een facelift. Deze nieuwe schoonheidsidealen kunnen met plastische chirurgie gerealiseerd worden, al heeft dit lang niet altijd het gewenste effect. Ook tanden bleken is in dit rijtje komen te vallen, waaraan veel geruchten en fabels verbonden zitten. Om dus de echte waarheid achter het witter maken van jouw tanden boven te halen, zetten we hieronder de feiten op een rijtje.

Om te beginnen wordt gedacht dat tanden bleken slecht is voor jouw tanden wegens de aantasting van het glazuur. Echter, Witgebit Nederland gaat uiterst zorgvuldig met jouw tanden om en zal dus nooit te werk gaan met zuur. Zuur en suikers tasten de tand namelijk wél aan en zijn daarom zeer ongezond voor jouw tanden. Ook roken heeft effect op de kleur van jouw tand, gevolgd door koffie, thee, rode wijn en tomatensaus. Om jouw Witte tanden te realiseren op een gezonde manier gaan wij daarom te werk met stoffen op basis van natuurlijke oliën, die de witte kleur weer boven haalt.

Een volgende punt vaan aandacht is de gedachte dat het bleken ervoor zorgt dat de structuur van de tand aantast wordt. Ook hier blijkt in de praktijk niets van waar te zijn, omdat het bleken slechts de kleur van de tand verandert. Dit effect is tevens tijdelijk, want eten en drinken veroorzaakt verkleuring van de tand, zoals hierboven is uitgelegd. Net als het woordjes leren voor een toets is het dus van groot belang om de behandeling herhaaldelijk uit te voeren voor het optimale resultaat. Dit is ook gebleken uit de tanden bleken ervaringen, bij wie het effect na meerdere behandeling duidelijk te zien was.

https://witgebitnederland.nl/