Amsterdam Plaza
Image default
Bedrijven

Welke fotobooth kies ik voor mijn feest?

Uiteraard kun je tevreden zijn met enkel voldoende eten en drinken als je een feest organiseert, maar het kan veel leuker. Zo kun je jouw gasten verrassen met een waanzinnig mooie fotobooth zodat ze ter plekke de leukste foto’s kunnen schieten. Poseren is niet nodig, het is gewoon een kwestie van plaats nemen en de foto’s zijn vrijwel direct klaar. Op die manier zorg je ervoor dat jouw gasten nog lang na kunnen praten over een fantastische happening en weten ze voortaan wie ze moeten aanwijzen om van het volgende event een echt feest te maken.

De Volkswagen photobooth

Terwijl de meeste feestjes vrij basic zijn aangekleed kun jij mooi uitpakken met een prachtige retro Volkswagen photobooth. Zo’n wagen biedt niet alleen alle ruimte om de leukste en gekste foto’s te maken, het is ook de perfecte manier om je gezellige feest nog leuker te maken. De foto’s kunnen ter plekke worden afgedrukt, bovendien zijn ze ook digitaal beschikbaar. Even snel de leukste opnames doorsturen naar collega’s of vrienden is dus geen enkel probleem. Ook voor een bedrijfsfeest is zo’n Volkswagen photobooth ideaal. Door de talloze opties is maatwerk mogelijk en kunnen de foto’s ook voorzien worden van een frame in de huisstijl. Kortom, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Voor elk type feest

Heb je binnenkort een leuk feest gepland staan of misschien zelfs een bruiloft, overweeg dan de huur van een Volkswagen photobooth. Het is zonder twijfel de beste manier om je feest of bruiloft een uniek karakter te geven. Zo kan elke gast met de bruid of bruidegom op de foto en hoef je niet bang te zijn dat de foto’s van je bruiloft net zo standaard zijn als die van je vrienden. Wil je het echt compleet maken, zorg dan voor verschillende attributen zoals gekke brilletjes of hoedjes. Met dergelijke items slaagt elke foto en is succes gegarandeerd.